2777
2789

خب از اونجایی که امروز با چندنفر راجب پروتزم صحبت کردیم تو سایت ، تصمیم گرفتم تاپیک بزنم و همه چیو راجب عملم توضیح بدم تا کسایی که قصد عمل دارن اطلاعات بیشتری داشته باشن. و اینکه دکترم رو معرفی نمیکنم چون نمیخوام تبلیغ کنم و فقط میخوام تجربیاتم رو در اختیارتون بذارم . 

من الان تقریبا ۴ ماهه عمل کردم 

پروتز برند منتور گذاشتم 

من بخاطر لاغریم و این که چند ساله شنای حرفه ای انحام میدم بافت سینم اب شده بود(چون بافت سینه چربیه دیگه) و خیلیی کوچیک بود 

با تشخیص پزشکم سایز متوسط روبه کوچیک گذاشتم چون گفتن قفسه سینم کوچیکه و اینکه موقع شنا ممکنه اذیت شم اگه سایز بزرگ بذارم و الان از سایزش خیلی راضیم 

نسبت به عمل بینیم راحت تر بود چون کلافگی بعد عمل بینی رو نداشت .

من ساعت ۹ رفتم اتاق عمل و بعد یکی دوساعت عمل تموم شد البته ساعت ۵ عصر مرخصم کردن . 

همون لحظه بعد عمل درد زیادی نداشتم چون هنوز اثر مسکن و بیهوشی از بین نرفته بود و سختیش از شبش شروع شد که باید کاااملا صاف میخوابیدم و زیر دستام بالشت میذاشتم . 

بعد ۳ دکتر اجازه حموم رفتن دادن بهم و خیلی کمک کرد به دردام ‌‌

تا ۱ ماه حس درد و کوفتگی همراهم بود ولی بخش سختش تا ۲ هفتس .

از لحظه بعد عمل تا ۳ ماه از گن مخصوصش استفاده کردم که جنسش جوری  نیست که اذیت بکنه ، فنر و اینا نداره . 

بعد ۲ ماهم دکتر اجازه شنا رو دادن بهم که من زیاده روی کردم و بعدش دوباره درد داشتم ولی زود اوکی شد . 

و اینکه ماهای اول خیلی پروتزم بالا بود ولی بعدش به حالت نرمال دراومد . 

اگه سوالی دارید خوشحال میشم جواب بدم🌹

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

دردش خیلیه؟ احساس سنگینی نداری؟ بعد احتمال فوت تو این عمل میگن بالاست درسته؟

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دردش خیلیه؟ احساس سنگینی نداری؟ بعد احتمال فوت تو این عمل میگن بالاست درسته؟

اولش درد زیادی داره 

الان نه ولی روزای اول حس میکردم با مشت زدن تو سینم😂 

ولی حس سنگینی نبود  

عمل پر ریسکی نیست به گفته دکترم

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

اولش درد زیادی داره الان نه ولی روزای اول حس میکردم با مشت زدن تو سینم😂 ولی حس سنگینی نبود عمل پر ...

به سلامتی ، من از دردش خیلی میترسم

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

بعد ۱۰ سال باید تعویض بشن تغییر حالت یا سایز ندادن؟

نه اصلا خداروشکر ظاهری مشکلی نداره سونو هم چند سال پیش رفتم گفت تکون نخورده با این حال میترسم برم سونو بگه باید عوض بشه و داستان درست بشه،تازه میگه تخلیه کن پشیمونم🙁

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
نه اصلا خداروشکر ظاهری مشکلی نداره سونو هم چند سال پیش رفتم گفت تکون نخورده با این حال میترسم برم سو ...

با یه دکتر مشورت کن 

چون بعضی وقتا تخلیه کردن بهتر از موندنشه 

یهو ممکنه دردای شدید بگیری و ادامه دار باشن خدایی نکرده 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼