2777
2789

تا لحظه ی آخر میگف برا مامان چیزی نخریدم هممونو گول زد وقتی بابام هدیه رو داد ب مامانم منم کیک دادم بهش ( هدیه بابام کارت پول بود ولی مبلغش پایین ) داداشم  یهو از جیبش ی انگشتر طلا دراوورد داد مامانم  . مامانم جا  خورد و خوشحال شدو داداشمو بوسید و کلی تیکه بار بابام کرد ک اره پول کم بهم دادی فلان بیسار و ازون لحظه خیلی بدجور با بابام برخورد کرد ( مثلا چایی پرت کرد جلوش و ی کارایی ک نشون بده تنفرشو ) خلاصه من اومدم تو اتاق ب داداشم گفتم چرا همچین کاری کردی  حداقل انگشترو میگفتی از طرف دو نفر هم خودت هم بابا . بعدش نصف پولشو از بابا بعدن قسطی میگرفتی . بنظر شما من اشتباه میکنم؟

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

کار شما درست بوده ولی توقع مادرتونم یکم بیجا بوده

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده خدا پدرت

چرا مامانت اینطوری کرد

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

مامانت چقدر بچست

داداشم باعث شد مامان و بابام رابطه شوند باهم خراب تر بشه

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

کار شما درست بوده ولی توقع مادرتونم یکم بیجا بوده

اخه بابام واسه مامانم همیشه کم هزینه می‌کنه مامانم خودش معلمه بیشتر پولشو میده ب بابام برای خرجی زندگی‌. برای همین توقع داره در قبال این لطف حداقل روز مادر. پول بیشتری هدیه بده

ربطی به داداشت ندارهمامانت به بلوغ فکری نرسیده

اخه مامانم معلمه بیشتر پولشو ب بابام کمک می‌کنه و میده برای همین برای روز مادر توقع داش هدیه بیشتری بهش بده

کار مامانت خیلی اشتباهه

اخه مامانم معلمه بیتشر پولشو میده ب بابام برا همین توقع داشت هدیه بهتری بهش بده بابام سرکار نمیره

اخه بابام واسه مامانم همیشه کم هزینه می‌کنه مامانم خودش معلمه بیشتر پولشو میده ب بابام برای خرجی زند ...

🥲🥲🥲🥲

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-