2777
2789
عنوان

استعفا بدم یا بمونم

70 بازدید | 11 پست

تو یه پروتیینی سر کوچمون کار پیدا کردم مشکل اینه اینا هر روز با من دعوا میوفتن من آدم ساکتیم و کار خودم رو میکنم من نمی‌دونستم اینجا شرایطش چحوری برای همین سعی میکردم کارهام رو تمام و کمال انجام بدم دیگه نگو اینجا سیستمش اینه کسی که کار زیاد بکنه میشه حمال و کلفت 

دیروز یکیشون گفت نه من فلان کار رو نمیکنم فکر کردین خانم فلانیم(من) که آنقدر ک...صخول و ساده باشم همه کاری رو قبول کنم 

همشون هم یه بار با من دعوا کردن شایان ذکر بگم همشون خرابن و با مردی که زن داره تو رابطه آن حداقل سه نفر ،اینم گفتم بدونین جو‌ چجوری با چه آدم هایس سرو کار دارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه جوریه که با اونا کار داری و زیر دست اونایی بهتره استفا بدی ولی اگه زیر دست نیستی و بهت زور میگن و کاری که وظیفت نیست رو میخوان انجام بدی بهتره بمونی کار خودتو بکنی و به اونا محل نذاری

کاربر آقا
اگه جوریه که با اونا کار داری و زیر دست اونایی بهتره استفا بدی ولی اگه زیر دست نیستی و بهت زور میگن ...

مشکل اینه من زیر دستشون نیستم ولی چون خیلی کارها و قبول نمیکنم دیگه میشه داستان و دعوا 

مشکل اینه من زیر دستشون نیستم ولی چون خیلی کارها و قبول نمیکنم دیگه میشه داستان و دعوا

اگه من باشم کاری که وظیفم باشه رو انجام میدم بالاخره صاحب کارتون مگه تقسیم کار نکرده؟

کاربر آقا
اگه من باشم کاری که وظیفم باشه رو انجام میدم بالاخره صاحب کارتون مگه تقسیم کار نکرده؟

بله اما صاحب کار به آقای بی حوصله که اگه بهشون بگی میگه یا انجام بده یا برو نمی‌فهمه چقدر فشار میاد که چیزی که وظیفه من نیست رو انجام بدم و بعدش هم مسخره بشم 

بله اما صاحب کار به آقای بی حوصله که اگه بهشون بگی میگه یا انجام بده یا برو نمی‌فهمه چقدر فشار میاد ...

خب به نظرم من هرکاری که وظیفته انجام بدم و بذار اون دختر هرچی دوست دارن بگن بگو من فقط کار خودمو انجام میدم اگه واقعا برات غیرقابل تحمله و حقوقش هم زیاد خوب نیست بهتره استعفا بدی ولی هرجا هم بری از این آدما هستن و باید باهاش کنار بیای

کاربر آقا