2777
2789

یکساله عقد کردیم شوهرم میگه همیشه نمیتونم تو اختیار تو باشم میگه نمیتونم که باهات همیشه چت کنم ( چون یه شهر دیگه زندگی میکنن کم میاد به دیدنم) 

بهش میگم دلم با حرفات می‌شکنه میگه اگه قرارع با این حرفا بشکنه پس بزار بشکنه اولا اینجوری نبود لطفاً کمکم کنید پشتیبانه ای ندارم چکار کنم😭💔

خیلی به شوهرم وابستم همش حس میکنم من اویزونشم من همیشه دنبال اونم چکار کنم اون دنبالم باشه اون نگرانم بشه قبلا یه دقیقه ازم بیخبر نمیموند الان چند ساعت ازم خبری نباشه تا من پیام ندم اونم نمیده توروخدا بگید چی کنم فکر کنید دختر خودتونو خواهر خودتونم😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید روی عزت نفس و غرورت کار کنی. برو پیش مشاور. همیشه که نباید 100 بذاری. یه جاهایی شما 60 میذاری اون 40  یه جایی 20 میذاری اون 80. الان چون همش ذنبالشی دیگه رغبت و میلش بهت کم شده

همین که وابسته ای و همش پیام میدی و ازش توجه میخوای فراریش میده.به کارای خودت برس و همه زندگیت و تو شوهر خلاصه نکن.تا پیام نداد و زنگ نزد توام نزن.هی نگو چرا دوریم دلم تنگه و..مرد باید ناز بکشه نه تو.یه خرده سرسنگین باش باهاش

دنبالش نباش

خلاصه ترین راهی که میتونم بهت بگم همینه

خودتو نگه دار و متعادل باش

سعی کن مشغول کنی خودتو جوری ک تو واسه اون وقت نداشته باشی

والا ک اینجوری عزیزتری

تلخه ها میدونم

ما خانوما کسیو ک دوست داشته باشیم بیست و چهار ساعته کنارمون میخوایمش ولی خب این راهش نیست

انگار قلقشون همینه آقایون

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱

سر خودت رو گرم کن با کار و درس و ورزش و .... هم خودت پیشرفت میکنی توی زندگی ، هم وقت آزاد نداری که کل روز بخوای دنبال شوهرت باشی . هر چیزی حدی داره دختر خوب . خیلی زیاد دنبال کسی باشی دل زده میشه ازت 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

چند سالته؟ چند وقته نامزدی؟

چند ساااااعت بیخبرید؟ خب قربونت بشم کاملا طبیعیه این موضوع

واقعا هم نمیتونه کار و زندگیشو ول کنه دائم با شما چت کنه و زنگ بزنه که. تا وقتی هم آویزون باشی فراریه عزیز، قاعده همینه

سرت رو بند کن، دغدغه و مشغله داشته باش که همه فکر و ذهنت اون نباشه

خب مثلا ساعتی یه بار چی بگید به هم؟!!!

روزی دو بار با هم حرف بزنید سر حوصله بسه

ولش کن دیگه زنگ نزن یه مدت بذار خودش خبرتو بگیره، بدون دعوا دلخوریا. عادی باش