2777
2789
عنوان

😔 چرا انقدر حساسم به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 65 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا چی

لباس بد فرم میپوشه خودشو میچسبونه به داداشاش نگاه میکنه ببینه چی دوس دارن همون کارومیکنه، براشون غذا درست میکنه میگه بیاید اوندفعه به برادرشوهرم میگفت این لباسو واسه تو پوشیدم چون دوسش داشتی،جاریمم قرمز شد ولی جرات نکرد چیزی بگه

اره بدون من میره همش میگ اره دم در دیدم برادرزاده مو یا میگ اره دم در بودم داداشمو دیدم یا دم در بو ...

اسی اگه شرایطشو داری به نظرم ولشکن برو به همههههه هم بگو بخاطره کارای جاریت بوده اول ازهمه به برادرشوهرت

من دلم خیلی پره من خیلی سختی کشیدم خییییلی دلمم نمیاد زندگیمو بزارم برم درصورتی ک زیاد زندگی دندون گ ...

بگو جد و آبادت بمیرن،اگه درست شدنیه درستش کن با مشاوره با هرچی فقط نترسسسس از هیچی نترسسس

وای خدا ب دور.چطور بهش تذکر نمیدین؟؟؟

من که برام مهم نیست عادی شده دیگه برام،تذکر نمیشه داد یک سلیطه ایه که دومی نداره ننش ازون سلیطه تر بیرون انقد با حجابه اما توخونه تاب و پیرهن کوتاهو همشم جذب و همه چیش بیرونه،انقدم بدبخته خدا زدش

تاحالا مستقیم با جاریت سر این قضیه صحبت کردی؟ بنظرم خیلی شیک و مجلسی هرچی لایقشه بهش بگو. اگه شر شد و دعوا شد، عین خیالت نباشه. یواش یولش میتمرگه سرجاش...اینکه تو کنار وایسی و حرص بخوری انصاف نیست

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

تاحالا مستقیم با جاریت سر این قضیه صحبت کردی؟ بنظرم خیلی شیک و مجلسی هرچی لایقشه بهش بگو. اگه شر شد ...

عالیه این کار حتی مستقیم به برادرشوهرش بگه،ولی متاسفانه شوهر چنین خانمایی معمولا بی عرضه ان