همسر من تصادف کرد وانتی زد و فرار کرد همسر منم شماره پلاکشو برداشته ولی چون دوربین نداره و ساعت یک شب بود شاهد نداریم الان ابلاغیه اومده برامون عکسشو میزارم ببینید کی سر درمیاره من چیکار میتونم کنم
عزیزم شوهرمو وانتی زده وایستاده نگاهم کرده ب شوهرم یه ماشینی خانوادگی داشتن رد میشدن شوهرم بهش الت ...
خب همونا نمی تونن بیان شهادت بدن؟
ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
کی شوهرت رو رسوند بیمارستان؟کاش همون موقع شماره ای از همونایی که پلاک رو براش نوشتن میگرفت
ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
ببین فردا برو دادگاه بگو میخوام با یه وکیل مشورت کنم ،ببین وکیل چی بهت میگه ایشالله یه راه حلی برات پیدا میشه،فعلا غصه نخور گریه هم نکن الان شوهرت به تو نیاز داره بنده خدا تو باید قوی باشی
خواهری برادری کسی نیست ازش یکم پول قرض بگیری؟