2777
2789

امروز امتحان ترم داشتیم تموم شد ، برگشتیم خونه

بعدش مواد یه خوراکی تو خونه داشتیم خواستم برای عصرم درست کنم .(هیچکدوم از اعضای خانوادم دوسش ندارن و هروقت درست میکردم اه اه پیف پیف راه مینداختن ، برا اوناهم جدا یه چیزی درست کردم) بعدش سریع رفتم تایید سوابقمو انجام دادم برگشتم خونه ، کلا ۱ ساعت رفت و برگشتم طول نکشید ، 

چون هم نزدیک خونمون بود هم خلوت خلوت بود.

وقتی اومدم دیدم خوراکی منو خوردن ، منم اینقد گشنم بود که نگین.......

نشستم کلیییییی گریه کردم و خودزنی کردممم یعنی هستا جنی شده بودم...بعد فهمیدم بابام بوده منفجرررر شدم ، چون بابام خودش میگفت این چیه برا چیه مزه خاصی نیمده و فلان

مجبورش کردم به خاطر زحمتی که کشیدم و نزاشته بخورم .. ۱ میلیون نقد تو خونه داشت بهم بده( دیروز ماشینمون خراب شد ضرر ۵۰ میلیونی دیدیم دلم به حالش سوخت کم گرفتم بهش ، چون اسنپ کار میکنه بعضیا نقدی بهش میدن براهمین نقد تو خونه پول داره)

بعدش تب و لرز داشت هوا هم خنک فرستادمش شیرکاکاعو و شکلات و پفک اینا بیاره.. باز الان داشت میگفت ولییی خیلیی خوشمژه بود گفتم اها همین الان شارژ بفرست الان یادم اومد من شارژم تموم شده یه دقیقه کشش بدی باز سیمام قاطی میکنن ایندفعه خونه رو همراه خودم اتیش میزنم ، بعدم اومدم تو اتاقم اما صداش اومد که میگفت اخرش این منو دیوونه میکنه باید کلیه هامو بفروشم براش 😒

هنوز دلم خنک نشده ، بیشتر این بهم زور داشت برا خودشون عصرونه یه یچز دیگه درست کرده بودم اونو خورده بود به خوراکی منم رحم نکرده بود.

بنظرتون حق نداشتم؟؟ الان با یاداوریش کلی بغضم گرفت🥲

اینم بگم من ادم عصبی هستم و سر به سرم بزارن بدتر میشم برا همین میدونن و کوتاه میان🥲الان ک دارم فکر میکنم عامل عصبانیم همین کاراشونه

باز یادم اومد کفری شدم🥲🥲🥲

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

چقدر شبیه منی

وایی نمیدونی فهمیدم خورده شده چه حالی شدم...غمم گرفت شدید ، گشنم بود مغزم قاطی کرد نشستم از ته دل زار یمزدم

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سخت نگیر دیگه برات جبران کردن

فردا دوباره درست کن 

حالا چی بود بگو ماهم درست کنیم😄

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
سخت نگیر دیگه برات جبران کردنفردا دوباره درست کن حالا چی بود بگو ماهم درست کنیم😄

تروخدا یادم نندازش باز حالم بد میشه

تروخدا یادم نندازش باز حالم بد میشه

مگه یادت رفته😑😅😅😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نمیدونم چرا دلم برا بابات سوخت😂

دلت نسوزه همیشه منو ازار میده ، شانس من هرچی من دسوت دارم یا درست میکنم میشینه میخوره

بعد جالب اینه اینو اصلاااا دوست نداشت هااا فکرشم نمیکردم بهش دست بزنن

وایی نمیدونی فهمیدم خورده شده چه حالی شدم...غمم گرفت شدید ، گشنم بود مغزم قاطی کرد نشستم از ته دل زا ...

والا بچه من این کارو کنه نه باج میدم نه هیچی میگم خوب کردم خوردم جمع کن خودتو 

هزار بار لقمه دهنشون رو دادن خوردی حالا یکبار میلش کشیده خورده 

من گریه میکنم بعد بابام خودش پول میده وقتی بچه بودم ۳۰۰ بخاطر اینکه مامانم نیم سانت موهامو بیشتر کوت ...

اما من کشش میدم.

وایی نمیدونی فهمیدم خورده شده چه حالی شدم...غمم گرفت شدید ، گشنم بود مغزم قاطی کرد نشستم از ته دل زا ...

من سر چیزایی که همه فکر میکنن بی ارزشه ولی از نظر خودم واقعا مهمه خیلی عصبی میشم و گریه میکنم

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)