2777
2789
عنوان

باردار ها مادرها سابقه سقط دارها میاین لطفا خاکبرسرررررم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 53 پست
اسی خبرشو بهم بده من دلم روشنه خیره انشالله

سلام عزیزم خبر راآوردم پست قبلی به یکی ازکاربرای عزیز گفتم

ممنون ازانرژی خوبی که اونشب دادی💜

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔
عزیزم خداروشکر ازمایشگاه دیگه باز انجام دادم بتام بالارفته بودونی نی کوچولو خیلی ریزی را در سونو دکت ...

خداااااروشکر💚

خیلی دعات کردم شکرررررر💚

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اسی 

خیلی برات خوشحالم یادته حدود یه ماه قبل ی تاپیک در مورد مادرشدن زدم  ب شما و دوستای دیگه ای ک اونجا بودن گفتم نا امید نباشید خدای ممکن ها خدای غیر ممکن خا هم هست 🥰🥰 بهرحال بهت تبریک میگم🌹

عزیزم خداروشکر ازمایشگاه دیگه باز انجام دادم بتام بالارفته بودونی نی کوچولو خیلی ریزی را در سونو دکت ...

دیدی بهت گفتم 😍😍😍 من مطمئن بودم با این بتا مثبت هستی 

مبارکتون باشه 

انشالله به سلامت بغل بگیریش عزیزم😍💕💕 

خداااااروشکر💚خیلی دعات کردم شکرررررر💚

فدای محبتت ممنونم انشالله بازم دعای خیرت شامل منم بشه وتاآخرخوب پیش بره🙏🌹خودتم حاجتروابشی💜

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔
سلام اسی خیلی برات خوشحالم یادته حدود یه ماه قبل ی تاپیک در مورد مادرشدن زدم ب شما و دوستای دیگه ای ...

قربونت عزیزم ممنونم انشالله هر کی دلش میخادخدا دامنش راسبزکنه شماهم حاجتروابشی🙏🌹💜

دیدی بهت گفتم 😍😍😍 من مطمئن بودم با این بتا مثبت هستی مبارکتون باشه انشالله به سلامت بغل بگیریش عز ...

فدات ممنون گلم خیلی لطف داری انشالله همه منتظرها را خدا دامنشون راسبزکنه🌹💜🌹🙏

منم تو سونو گفت ساک نیس یک هفته فقط اشک ریختم بعد یک هفته رفتم سونو گفت ن تنها ساک هست جنین و قلب هم داره فقط من استرس بیخودی کشیدم

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺   به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن  😭        خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی  ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو هم ساک بود هم با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠