2777
2789
عنوان

نامزدم ماشین خریده برام😀🙂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7174 بازدید | 281 پست
چرت رو خودت میگی لابد باید از خاستگارا هم آدرس بزارم بفهمی ک آدم درس حسابی میومدن خاستگاری خوبه گفتن ...

باشه

انقد دروغات رو شد خوشم میاد از رو ام نمیری🤣🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

چرت رو خودت میگی لابد باید از خاستگارا هم آدرس بزارم بفهمی ک آدم درس حسابی میومدن خاستگاری خوبه گفتن ...

نه عقدید نه عروسی

تازه قراره عقد کنین

بعد قبل از عقد ماشین بنامت کرده؟ 

خودت باشی همچین چرتی رو باور‌میکنی؟

رویاهات رو ب اسم واقعیت تاپیک نزن عزیزم.

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عقدید نه عروسیتازه قراره عقد کنینبعد قبل از عقد ماشین بنامت کرده؟ خودت باشی همچین چرتی رو باور‌می ...

عقد و ازدواج بدون خونه و ماشین کنم پس؟ قبل عقد عمو چکار میکنم خونه میخرم ماشین میخرم مقدمات آماده میکنن

عقد و ازدواج بدون خونه و ماشین کنم پس؟ قبل عقد عمو چکار میکنم خونه میخرم ماشین میخرم مقدمات آماده می ...

آره  ولی کسی قبل از عقد نمیاد ماشین ب نام کسی کنه ک هنوز رسما زنش هم نشده

مگه احمقه 

مردی ک اینکارو کنه بنظرم مشکل ذهنی داره 

ماشین چرا باید بنام شمایی بزنه ک ممکنه یهو بزنی زیرش و زنش نشی؟

پسرای این دوره همچین حماقت هایی نمیکنن عزیزم. کمتر خالی بندی کن

آره ولی کسی قبل از عقد نمیاد ماشین ب نام کسی کنه ک هنوز رسما زنش هم نشدهمگه احمقه مردی ک اینکارو کن ...

پسره زده به اسمم چون خانواده ها همه شون در جریانن و کاملا هم با دید باز و عاقلانه داریم میریم و کم کم رسمی می‌خوایم کنیم رابطه مون رو  ما هیچ فقط زیر قول مون نمی‌زنیم چون واقعا دوستش دارم و بخاطرش صبر کردم دنبال خوش گذرانی و وقت تلف کردن هم نبوده و کار کرده خونه خریده ماشینم عقل کل از وقتی می‌خری تا بیاد یک ماه و خورده ای فقط منتظر باید بمونی ک بری پلاک انتقال بدی و سند ماشین به نام بشه اینم از تاریخ سند ک فرستادم معلومه 

خونه ماشین و کار سریع درست نمیشه ک فورا بری خاستگاری سریع هم نامزدی و سریع هم عقد کنی یه دوره آشنایی هست یه دوره هم برای مقدمات عقد و این چیزا

پسره زده به اسمم چون خانواده ها همه شون در جریانن و کاملا هم با دید باز و عاقلانه داریم میریم و کم ک ...

باشه. نو ریپ.