بچه ها خبری شنیدم از خوشحالی ذوق زده شدم نامزد کردم سه هفته پیش نامزدم ماشین از شرکت تحویل گرفته بود این هفته نامزدم ماشین زد به نامم و امروز سوپرایزم کردم آرزوی میکنم ک همه جوانا به خواسته شون برسن 🙂🥳
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
آره ولی کسی قبل از عقد نمیاد ماشین ب نام کسی کنه ک هنوز رسما زنش هم نشدهمگه احمقه مردی ک اینکارو کن ...
پسره زده به اسمم چون خانواده ها همه شون در جریانن و کاملا هم با دید باز و عاقلانه داریم میریم و کم کم رسمی میخوایم کنیم رابطه مون رو ما هیچ فقط زیر قول مون نمیزنیم چون واقعا دوستش دارم و بخاطرش صبر کردم دنبال خوش گذرانی و وقت تلف کردن هم نبوده و کار کرده خونه خریده ماشینم عقل کل از وقتی میخری تا بیاد یک ماه و خورده ای فقط منتظر باید بمونی ک بری پلاک انتقال بدی و سند ماشین به نام بشه اینم از تاریخ سند ک فرستادم معلومه
خونه ماشین و کار سریع درست نمیشه ک فورا بری خاستگاری سریع هم نامزدی و سریع هم عقد کنی یه دوره آشنایی هست یه دوره هم برای مقدمات عقد و این چیزا