2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه پیام داد بهت

بگو ععع توعه 💩💩💩 باز پیدات شد همین🤌😂

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

اگه پیام داد بهتبگو ععع توعه 💩💩💩 باز پیدات شد همین🤌😂

توله سگ وقتایی حالم بد بود من دو ساعت میشستم یه تومار براش می‌نوشتم آخر فقط میگفت ای بابا 🥺🥴

من همون دختر سلیطه محلمونم 😔
توله سگ وقتایی حالم بد بود من دو ساعت میشستم یه تومار براش می‌نوشتم آخر فقط میگفت ای بابا 🥺🥴

گو*ه خورد پسره ی حر*ومزاده مادر*بخطا

واسه چی واسش تومار مینوشتی دیوونه شده بودی؟؟؟؟!

مرد و فقط باید بتیغی و پووووول همین وسلام بعد دکمه خوش گذشت اون باید بیاد پابوس تو باید ع*ن تو بخوره باید شا*ش تو بخوره واسه چی برای خودت ارزش قائل نیستی؟؟

زن دختر یعنی طلااا

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

همه چیز دو طرفه قشنگه..

حتی وابستگی..

اگه مشکلی داشته که هیچ اما اگه این رویه تکرار میشه برات باید تجدید نظر کنی

یه کانال تازه تاسیس خودسازی و موفقیت زدم اگه دوست داشتید بیاید 🌱🌏 https://t.me/enekasmotivational