بچه ها من اردیبهشت و تیر کنکور دادم مدیریت آزاد قبول شدم
حالا امتحان ریاضی دادم ریاضی دهم رو
ولی هفت ام نمیشم
اما مستمر ام بیسته زنه گفت اگه ۷ نشی میندازیمت
منم گند زدم با اینکه داخلی بود
حالا رشته ام میسوزه دیگه نمی تونم برم دانشگاه ؟؟؟
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
ریاضی دهم چه ربطی به دانشگاه داره؟منظورت اینه ترمیم زدی و میخوای مجدد کنکور بدی؟
فکر نکنم بسوزه آخه کارشناسی آزاد بدون کنکور هست راحت میشه خوند.
فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...
زنه کیه؟ریاضی دهم چه ربطی به دانشگاه داره؟منظورت اینه ترمیم زدی و میخوای مجدد کنکور بدی؟فکر نکنم بسو ...
من دانشگاه قبول شدم عزیزم
ولی امتحان داخلیم
رو پاس نکرده بودم یعنی از سال دهم مونده امروز دادم گند زدم میخواستم ببینم با نمره پایین ام امتحان داخلی رو پاس می کنن ؟
چون دانشگاهم میره 😭 میترسم رسته ام بسوزه
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من دانشگاه قبول شدم عزیزم ولی امتحان داخلیم رو پاس نکرده بودم یعنی از سال دهم مونده امروز دادم گند ز ...
من ارشدم ولی نمیدونم امتحان داخلی چیه🥲
فقط جبرانی را میدونم که اونم اگه پاس نشه ترم بعد میتونی برداری.
فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...