2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 74 پست
منم همینو میگم ، مگه نباید باهم تصمیم بگیریم چرا پس درامدشو مخفی می‌کنه ، من اصلا میترسم سر کار برم ...

واقعا این ابتدایی ترین چیز برای ازدواجه که ۹۰ درصد بلد نیستن

تو قراره خانواده تشکیل بدی و این یعنی همه الویتات باید خانواده ایی که تشکیل میدی باشه و همه در راستای یه هدف مشترک تلاش کنن برنامه ریزی کنن

چرا همچین چیز ابتدایی رو نمیدونن اصلا پس چرا ازدواج میکنن😐

اگه همسرشما ادم قابل اعتمادی نیس که در مسائل مالی بهش اعتماد نداشته باشی خب چرا باید اصلا بگیریش😑

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

منم همینو میگم ، مگه نباید باهم تصمیم بگیریم چرا پس درامدشو مخفی می‌کنه ، من اصلا میترسم سر کار برم ...

من هیچ وقت ازش نپرسیدم خودم حتی موقع خواستگاری خودش می گه نمی خوایی بدونی من چقد درآمد ماهیانمه برام مهم نیست اصلا خودم شاغلم وکارت حقوقشو داده دست من برای خرجیم بقیش ام خبرندارم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اینطور نیست چون چرا بدهیاشو میگه ، می‌ترسه کنترلش کنم ، هزینه هایی رو در قبال خواهرش و مادر ش انج ...

الان یکی تاپیک زده بود حالم از زنهای خونه دار بهم میخوره ،خواستم جوابشو بدم تعطیل شد اعصابم خورده

همه چیز و بهم میگه حتی پول بخواد قرض بده به خانوادش یا چیزی بخواد براشون بخره اول با من مشورت میکنه

میشه بپرسم تو چه ویژگی هایی داری که شوهرت بهت میگه ؟ یا کلا شوهرت اینجور تربیت شده؟

و اینکه همسر شما قراره مستقل بشه که بیاد از خرج خونه خودش ببره به خانواده خودش بده واقعا جای فکر داره

بشین باهاش صحبت کن

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

خیلی حس بدیه ، انگار من فقط شریک جنسی شم و پرستار بچه امون

اینطوری فکر نکن. 

خب مواد غذایی می‌خره میاره. پس آدم خوبیه. 

به خانواده اش پول الکی نده. پس آدم خوبیه. 

همین که برای شما و بچه خرج کنه. کافیه. 

خیلی امضای قشنگی دارید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
الان یکی تاپیک زده بود حالم از زنهای خونه دار بهم میخوره ،خواستم جوابشو بدم تعطیل شد اعصابم خورده

اینا عقده ای بیش نیستن حالا تهش بری ۵تومن بیشتر حقوقش نیستا یه کارگر نظافت چی بیش نیست منی که خودم شاغلم بهم برخورد

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اهمیت نده ادمااندازه کمبوداشون به بقیه توهین میکنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید