2777
2789
سلام خواهر قشنگم ، عید شما هم مبارک❤️ممنونم عزیزم که یادم کردی الهی عاقبت بخیر باشی قشنگم🤲 یک عدد آ ...

الهی آمین

مرسی گل 

حاجت روای بخیر بشین  بحق بی بی دو عالم حضرت زهرا(س) خیلی خیلی التماسدعا دارم .یاعلی 🌹💛💕💖

هنوزم ، همونم ، یکم مبتلاتر ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزمممنونم تگم کردیمن هر از چند وقت میام سایت دیگه مثل قبلا نمیام😅 واسه همینه دیر به دیر میبی ...

سلام عزیزم

مرسی بابت حضورتون😘

هر وقت سایت  اومدی یه سری به تاپیکا بزن اگه دوست داشتی😊😍

حاجت روای بخیر بشین  بحق بی بی دو عالم حضرت زهرا(س) خیلی خیلی التماسدعا دارم .یاعلی 🌹💛💕💖

ببخشید چن روز سایت نیومده بودم۱سه مرتبه آیت الکرسی۲چهارده مرتبه حدیث کسا یک مرتبهسوره توحید سه مرتبه ...

خواهش گل مرسی بابت حضورتون😘

👌🏻😍

ولادت با سعادت امام محمد باقر«ع»واغاز ماه رجب،شب آرزوها«لیله الرغایب»مبارکباد.
برای هم بهترینها را  بخواهیم...
التماس دعا🙏

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

ولادت با سعادت امام محمد باقر«ع»واغاز ماه رجب،شب آرزوها«لیله الرغایب»مبارکباد.برای هم بهترینها را ب ...

قربانت،ببخشید الان پستتونو دیدم.اعلانها زیادن گاهی چک نمی کنم.بهترینها قسمتت بشه گل😘😍💖💕