2777
2789

بخوام برم محصر مهریه روبه اجرابذارم چقدر طول میکشه؟ خیلی مهم چون نمیخوام به روی خودم بیارم تاروزی که خودش بفهمه. و تایه روز قبل اینکه بفهمه باید طلاهام بردارم اگر زودتربردارم ممکنه متوجه بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه دشمنته داری نقشه میکشی  هنوز شوهرته 

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
اصن مشخص نمیکنه اما باید زودتر طلاهاتو برداری مگه گفته ازت میگیره

داره خیانت میکنه اصلاخبرنداره که میدونم .حالم خیلی خرابه بهم گفتن طلاهاروبردار برومحضر تقاضای مهریه کن بلکه به اون روش بیاد قانعش کنی مهریه روببخشی طلاق توافقی بگیری

مگه دشمنته داری نقشه میکشی هنوز شوهرته

میخوام مهریه روبذارم اجرا بلکه به خاطر مهریه که من ببخشم طلاق توافقی بگیریم دنبال پولش نیستم .من فقط حتی طلاهاخودم برمیدارم نه اون رو .واگذارش میکنم فقط به خدا 

فاکتور طلاها به نام خودته؟اگه فاکتور به نام همسرت باشه میتونه ازت بگیره طلاها رو

من خنگ بهش پول میدادم میرفت طلاهارومیخرید فاکتور به نام اون.اما پول از کارت من کم شده؟ بازم نمیشه؟

من خنگ بهش پول میدادم میرفت طلاهارومیخرید فاکتور به نام اون.اما پول از کارت من کم شده؟ بازم نمیشه؟

نمیدونم. فقط یه وکیل به من گفت اگه فاکتور به نام همسرت باشه میتونه ازت بگیره

چی میگی.داره خیانت میکنه وقتی من میرم سرکاراون میره عشق و حال

علت خیانتش چیه؟

از خوشیه زیادی؟

یا از بدبختیه زیادی؟ 

راه درمان نداره ؟

الان نقشه میکشی فرار میکنی اگه یه وقتی تو زندگی بعدی هم اتفاق بیوفته چی باز جونشو داری بری

یجا ادم خسته میشه خنثی به زندگی ادامه میده ..باز تصمیم با خودته موفق باشی💚

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚