2777
2789
عنوان

لعنتتتت به ماشین چینیی لعنت

120 بازدید | 12 پست

خواهشا ماشینای  هرررچند بی کیفیت داخلیو بخرید اما شاسی های پر امکانات چینیو نه 

قطعاتشون گیررررر نمیاد نه کمپانی نه داخل خود ایران

کلافه شدیم از صبح 

یه دونه گلگیر واسه ادم ۱۵۰ اب میخوره

سگ داخلی شرف داره به ماشینای پر اپشنی ک قطعاتشون نیست

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

چه قطعه ای میخوای کدوم مدل ماشین؟

هایما 

یه قطعه مربوط به موتور 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هایما یه قطعه مربوط به موتور

کدوم شهری اسم قطعه بگو الان میشه تهیه کردازنمایندگی هاوشرکت های خصوصی واردکننده قطعه اما خوب گرونه نقدبایدبدی تابفرستن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
الان مثلاً ماشین بی کیفیت ایرانی قطعاتش ارزونه 🫤

نه اماگیرمیاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
الان مثلاً ماشین بی کیفیت ایرانی قطعاتش ارزونه 🫤

گیر میاد گل من

حداقل تهرون و بنادر مختلف نمیری برای پیدا کردن یه قطعه

یه گلگیر برات ۱۵۰تومن اب نمیخوره

فقط ارزومه درست شه بفروشم شده گاری بخرم سوار شاسی چینی نچ

کدوم شهری اسم قطعه بگو الان میشه تهیه کردازنمایندگی هاوشرکت های خصوصی واردکننده قطعه اما خوب گرونه ن ...

من کرمانم گلم 

چند روزه پدرم رفت تهران نمایندگی و حتی ایمیل برای کمپانی و...

بعدم رفت بندر اما پیدا نشد 

خواستم صرفا اطلاع رسانی کنم کسی گول ظاهر این ماشینارو نخوره

ممنون از کمک و معرفتت عزیزدلم 

من کرمانم گلم چند روزه پدرم رفت تهران نمایندگی و حتی ایمیل برای کمپانی و...بعدم رفت بندر اما پیدا نش ...

خواهش گلم 

گیر میاد گل منحداقل تهرون و بنادر مختلف نمیری برای پیدا کردن یه قطعهیه گلگیر برات ۱۵۰تومن اب نمیخوره ...

معذرت میخوام اینو میگم

ماشینای چینی فقط واسه کسانیه که دلشون میخواد نشون بدن که پولدارن. یعنی میخوان فقط ادای پولدارا رو دربیارن.

از اطرافیان من که واقعا پولدارن شده چندوقت بی‌ماشین گشتن ولی چینی نخریدن. فقط ماشین برند و اصیل. نه فقط ماشین هیکل‌گنده‌.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
من کرمانم گلم چند روزه پدرم رفت تهران نمایندگی و حتی ایمیل برای کمپانی و...بعدم رفت بندر اما پیدا نش ...

عاقبتت هم بخیر که اطلاع دادی🌹🌹

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
معذرت میخوام اینو میگمماشینای چینی فقط واسه کسانیه که دلشون میخواد نشون بدن که پولدارن. یعنی میخوان ...

خواهش میکنم حقیقتو میگی متاسفانه 

عاقبتت هم بخیر که اطلاع دادی🌹🌹

❤🙏🏻