2777
2789
عنوان

خانما که میخوان لاغر شن بیان

134 بازدید | 23 پست

می‌خوام شروع کنم به رژیم که برا عید ۱۰ کیلو کم کنم .کسی رژیمی که خوب ازش جواب گرفته باشه سراغ داره؟ 

هرکی مث من قصد لاغری داره ولی تنبلی میکنه بیاد  که همه باهم شروع کنیم و تغییر وزنامونو هر هفته بگیم که باعث دلگرمی بشه

من باکااری شماری 18کیلوکم کردم

الان چندوقته حال و حوصله ندارم ولش کردم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم خاصی سراغ داری که زود جواب بده؟ من خودم تو ذهنم فستینگه ولی میترسم پسش برنیام نمیدونم

اره فستینگ عالیه من قبلا امتحان کردم خوب بود ولی متاسفانه اراده ام یاری نکرد و ولش کردم، باید اردت خوب باشه من اونموقع حالم خوب نبود ولی الان میتونم

من باکااری شماری 18کیلوکم کردمالان چندوقته حال و حوصله ندارم ولش کردم

اره خودمم قبلاً یبار این رژیمو گرفتم از یجا ب بعد دیگه حوصله نداشتم خوراکیامو وارد برنامه کنم. دیگه از رژیم خسته شدم دنبال یه رژیمم سریع جواب بده🥲

اره فستینگ عالیه من قبلا امتحان کردم خوب بود ولی متاسفانه اراده ام یاری نکرد و ولش کردم، باید اردت خ ...

خب میتونیم هفته ای ۳ یا روز فستینگ بگیریم بقیه هفته را کالری شماری. فک کنم این دوتا را قاطی و ترکیبی انجام بدیم جواب بده

اره کی شروع کنیم بنظرت؟ چند کیلویی؟

همین فردااا😂 دیگه احساس میکنم شلوارام دارن تنگ میشن هول کردم واقعا....رسیدم ب مرزبحران.۷۱ شدم. وزن مناسبمو سری قبل دکتر گفت ۶۳ .۶۴ کیلوعه.ولی میخوام برسم به ۶۰. سری قبل که ۶۰ شدم خیلی لاغر و خوب شده بودم.یادش بخیر 🤧😫

منم 70هستم قدم هم 163هست، اره واقعا همه لباسام برام تنگه عصبی میشم😔

پس تقریبا مث همیم.منم قدم همین حدوداس.۱۶۶ ام....خب پس از فردا؟😍چطوری بگیریم؟ چندروز فستینگ؟

نمیدونم تو بگو چ کنیم🤣

من میگم ۳یا ۴ روز فستینگ باشه بقیشوکالری شماری.مثلا۱۴۰۰ کاری .میتونیم اولش با ۳ روز فستینگ شروع کنیم کهسخت نباشه.اگه اکی بودیم از هفته دیگه یا هروقت عادت کردیم ۴ روزش کنیم فستینگا. هوم؟

فقط بقیه روزا را چند کالری بخوریم؟🥺