2777
2789
عنوان

شوهرم همش عکس بچه های برادر وخواهرشو پروفایلش میزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 69 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم خیلی رسمی اول ماه که حقوقت واریز شد یه قهر برو خونه پدرت و ازش تهعد بگیر جلوی پدر و مادر هرد ...

پدرم ومادرم اصلا شریکم نیستن،یبار رفتم قهر فقط زخم‌زبونم‌زدن،نمیدونید قبل ازعروسی چقدر التماسم میکرد باهاش ازدواج کنم حالا زبونش باز شده

نه،ولی یه متن عاشقونه هم نمیزاره

هرچی حریم خصوصی باش بهتر

میتون اون جملات نستقیم بفرست برا خودتون و به خودتون بگ

اره خیلی مردا نمیدونن این چیزای ساده روح زن شاداب میکن

نمیدونن چقد اهمیت دار برا زن

وگرنه زنشون با تمام وجوددوس دارن

آقا محمدرضا
شماهم شرایطت مثل منه؟

اره ولی نه مثل شما عکس اینو اونو بزاره پروفایل فقط این که خیلی در حقم نامردی کرد حدود ۶ماهه ازدواج کردیم وام ازدواج منو ازم گرفت باهاش زمین خرید به اسم منم نزد البته طلاهای مجردیمم براش فروختم خودمم دارم وام ازدواج هر دومونو میدم کم آوردم واقعا هیچوقت برای خودم چیزی نمیخرم مادرشوهرم که انتظار داره هر چی دارم برای خونه خرج کنم