2777
2789
عنوان

درسته که اگر کسی قسمتت باشه برا ازدواج کارا خودش بی اختیار پیش میره

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 30 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره عزیزم ماله منم همینطوری بود 

منه کم عقل نمیدونم چرا ردش نکردم بره 

باوجود اینکه کلی مورد داشت برا رد کردن 

منه گاو الکی همینطوری به خودم اصرار کردم 

که نه همین خوبه اوکیه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بخدا اصلا هیییییییچی از کاغذ نویسی و مراسمات دیگه 

متوجه نشدم هیچی انقد که تند تند پیش رفت 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
سگم منو نمیگیره اه

چرا اینجوری میگی عزیزم مگه قراره همه ازدواج کنن؟! 

کساییکه ازدواج کردن چه گلی به سرشون زدن آخه؟! 

بخدا تو ازدواج هیچی نیست 

اکثر مردا هم لیاقت هیچ زنی رو ندارن 

تو داستان خودت رو بساز اگه قسمتت باشه 

خدا برات مینویسه میاد تو قصه ت 

اگه هم نباشه خودت قهرمان زندگی خودت باش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چرا اینجوری میگی عزیزم مگه قراره همه ازدواج کنن؟! کساییکه ازدواج کردن چه گلی به سرشون زدن آخه؟! بخدا ...

ن شوهر میخام.. اینجا همه رفتن متاهل شدن من موندم اخه🥲🥲قیافه ام خوبه..هیکل..همچیم..۲۰ ساله حدودا..هرکی کیا میرع با اینکه ازم پایین ترن ‌...درست سنم کمه..ولی همه رفتن اینجا دیگ..منم اینجا زندگی میکنم مسخره همه شدم.. ت درسم هیچ گوعی نشدم..میخام برا کنکور بخونم نمیخونم تا دلت بخواد هزینه کردم رو اب..کاش یکی چهار تا حرف آب دار بهم میزد درس بخونم..ولی اونا دیپلم شوهر کردن الان یا میخونن یا زاییدن..هیچ جا شانس نداشتم