2777
2789
چه بی قلب 🙂

با احساس ترین ادمم فقط میخوام بدونی ضررش فقط برای خودته فقط خودت

منم بارها خودکشی کردم و الان بهم میگن دیوونه مریض ،کسی نیومد بپرسه دردت چیه مشکلت چیه 

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید بتونه یه کاری کنههه

تنها کاری که میکنه تاپیکو تعطیل میکنه استارترو هم تعلیق میکنه که نفهمیم آخرش چی شد

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
بدون ها فعلا سالمم دل درد سدید گرفتم نفس تنگی گرفتم فعلا زندم نگران نباشید شرمنده حالتونو بد کردم

اسی قلبم درد میکرد بدتر شدم از دست تو امشب من میمیرم پاشو خونم گردنت میوفته پاشو برو دکتر

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

اسی قلبم درد میکرد بدتر شدم از دست تو امشب من میمیرم پاشو خونم گردنت میوفته پاشو برو دکتر

خدا من و مرگ بده شما ها چیزیتون نشه عزیزای دلم بخدا فعلا زندم فقط تنگی نفس و دل درد دارم 

ببین بخدا سردرد گرفتم ..پاشو برو بیمارستان یه سروم میزنن و یکم شربت زغال میدن میخوری..خیلی هم هواتو ...

چرا یه لحظه به اون پدر بیچاره فکر نمیکنی که صب تا شب سگ دو میزنه جلو هر کس و ناکسی واسه شندر غاز پول .یا اون مادر خسته و داغون که باید نداری رو تحمل کنه اخلاقای گند شوهر و بچه رو تحمل کنه .اخرشم اینه دستمزدشه؟عجله نکن شماهم مادر میشی میفهمی چی میگم.

فعلا زندم عزیزم فقط دل درد شدید و نفس تنگی دارم ببخشید حالتونو بد کردم

اگه فک کردی بعد مرگ همه چی تمومه خیلی خوش خیالی 

به جر دردت درد دیگه ای هم بهت اضافه میشه تازه باید بری اون جا جواب پس بدی 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

خدا من و مرگ بده شما ها چیزیتون نشه عزیزای دلم بخدا فعلا زندم فقط تنگی نفس و دل درد دارم

زنگ بزن اورژانس بچه 

اینا قراره مادر اینده بشن .اینطوری؟با این افکار ؟با این رفتار؟چشم بسته خودشونو میندازن تو چاه بعدشم ...

افرین متاسفانه نسل جدید خیلی حساسندباکوچکترین حرف عکس العمل نشون میدند...امیدوارم خدواندگشایشی کنه