2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی پرونده در مرحله بازپرسی تموم شده و حالا میفرستن دادگاه تا قاضی براش رای صادر کنهیعنی از نظر باز ...

الان میان میگیرنش؟

شکایت ما تهدید

ورود به منزل دیگری

و توهین به اشخاص عادی بود

چیکارش میکنن؟

الان میان میگیرنش؟شکایت ما تهدیدورود به منزل دیگریو توهین به اشخاص عادی بودچیکارش میکنن؟

مگه وثیقه نذاشته؟

وثیقه رو که همون جلسه اول می‌زارن

فعلا باید صبر کنی ببینی قاضی چه رأیی میده، شاید جریمه باشه فقط

مگه وثیقه نذاشته؟وثیقه رو که همون جلسه اول می‌زارنفعلا باید صبر کنی ببینی قاضی چه رأیی میده، شاید جر ...

وثیقه گذاشته جواز کسب یه مغازه گذاشته

نوشته فردا میره دست قاضی تا تایید بشه

میخوام بدونم اگه قاضی جرایمشو قبول کنه میگیرنش؟

یه پرونده چاقو کشی دیگم داره 

وثیقه گذاشته جواز کسب یه مغازه گذاشتهنوشته فردا میره دست قاضی تا تایید بشهمیخوام بدونم اگه قاضی جرای ...

نه بابا

اگر جریمه باشه که پرداخت می‌کنه

اگر زندان هم باشه، آخر سر شما باید پیداش کنید و تحویلش بدین

مجازاتش چیه؟شکایت ما این بودتهدیدورود به منزل یا مسکن دیگری و تهدیدتوهین به اشخاص عادیچیکارش میکنن؟

والا من نمیدونم قاضی میخواد ببره جلسه بعدی

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
نوشته فردا قاضی تایید میکنهفردا حکم نهایی میاد؟

کجا نوشته؟

نه حکم دادگاه که به این سرعت نیست پرونده باید بره دادگاه اونجا تعیین شعبه بشه بهش وقت بدن و  ... کار داره

کجا نوشته؟نه حکم دادگاه که به این سرعت نیست پرونده باید بره دادگاه اونجا تعیین شعبه بشه بهش وقت بدن ...

پایین همین ابلاغیه نوشته

نوشته قرار نهایی تصمیم نهایی

بعد قرار جلب صادر کرده پایینش نوشته فردا میره که رییس دادگاه تایید کنه