2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رها نمیکنم تا آخر ادامه میدم اگه صلاح باشه حاجت روا میشه 

اگرهم نشه ثواب چهل روز قرائت سوره قرآن یا دعا یا زیارتنامه ای  که خونده شده ثبت میشه .

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
رها نمیکنم تا آخر ادامه میدم اگه صلاح باشه حاجت روا میشه اگرهم نشه ثواب چهل روز قرائت سوره قرآن یا د ...

چله رو ادامه میده ولی اون شوق که برای حاجتش داشت ازبین رفته چرا؟

درسته ولی اینکه یهو همه انگیزه که برای اون حاجت داشتین ازبین بره یعنی خدا میخواد بگه به صلاحت نیست؟

یه کافر و یه مسلمون هردو یه مرضی میگیرن

یکیو میگن عذاب الهی یکیو میگن امتحان الهی

برداشت ادما به علاقشون مربوطه

من همه چی رو با عقل میسنجم نه با خرافات

چله رو ادامه میده ولی اون شوق که برای حاجتش داشت ازبین رفته چرا؟

عزیزم شما تصمیم میگیری چهل روز عبادت کنی 

باید با یقین بخونی وقتی چله برمیداری یا ختم دعایی میخونی ممکنه شیطان نا امیدت کنه بگه ابنا نتیجه نداره و الکی هست ولش کن نخون ، این همه خوندی چی شده ولش کن .

برای همین همیشه میگن خوبه وقتی چله برمیداری قبلش یه صدقه ای هم بدی تا انرژی منفی ناامیدت نکنه .

شما چله میگیری همیشه صدقه بده اولش بعدش هم نیتت نزدیک شدن به خداوند باشه بعدش سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روا شدن خودتون دعا کنید .

و هرگز هم به شر و نا امیدی توجه نکنید .

این چله ها رو که میخونید رزق معنوی شما هستن .

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
عزیزم شما تصمیم میگیری چهل روز عبادت کنی باید با یقین بخونی وقتی چله برمیداری یا ختم دعایی میخونی مم ...

یعنی اینطوره؟

خودمم باورم نمیشه اون همه انگیزه و تلاشم چیشد

پس صدقه میدم مرسی عزیزم

اره منظورم همین بود..

من چله بسم الله اینطوریم رد خور نداره اگر 15 روز بگذذره میدونم حاجت میگیرم اگر نرسیده به روز 15 هم مثلا دلم سرد شه یا یهو تسبیح از دسم میفته  یا صلوات شمار یبار ریست شده بود  بعد فهمیدم اون مشکلم حل  نمیشه

دختری از جنس فولاد

من چله بسم الله اینطوریم رد خور نداره اگر 15 روز بگذذره میدونم حاجت میگیرم اگر نرسیده به روز 15 هم م ...

چله بسم الله چجوریع!؟

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
نه قبول ندارم چون اصرار به چیزی که صلاحت نیس شما دعا کن خدا خداییش بلده

عزیزم من از پاسخگوی سوالات شرعی و اعتقادی الان پرسیدم که دلسرد شدن نشونه از طرف خداست و یعنی به صلاحمون نیست؟ گفتن نه اصلا نشونه نیست فقط به خاطر حالات روحی خودمون هست و گفت مثلا خیلیا حوصله ندارن نماز بخونن باید بگن خدا نمیخاد ما نماز بخونیم؟