2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بپرسم چرا گرفتی و از چه جور آدمی گرفتی

والا رفتم پیش یه عطاری خیر ندیده کف دست نگاه میکرد

یه مرضی داشتم رفتم دارو گیاهی بده مثلا نگاه کرد گفت سنگینی داری شماره داد زنگ زدم طرف اینارو فرستاد

عزیزم شما سر در میاری؟منم گرفتم گفت قرآنیه...ولی از قم زدم پرسیدم گفتن گناه واینا موکل دارن.حالا میخ ...

نه عزیزم همه ی اینا کلکه چیزی بنام طلسم قزآنی نداریم همه ی طلسم ها شیطانین و باید انداخته بشه تو چشمه چیزی 

والا رفتم پیش یه عطاری خیر ندیده کف دست نگاه میکردیه مرضی داشتم رفتم دارو گیاهی بده مثلا نگاه کرد گف ...

اعتناد اکن انقد سریع به آدما 

اگر مشکلی هم باشه فقط با نماز و نزدیک شدن به خدا برطرف میشه. مگه این که یه آدم خوب و پاکی باشه سید باشه فقط به خاطر خدا بنویسه 

به نظرم اون یکی رو هم بزار تو آب روان حل بشه 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

عزیزم شما سر در میاری؟منم گرفتم گفت قرآنیه...ولی از قم زدم پرسیدم گفتن گناه واینا موکل دارن.حالا میخ ...

نرین طرف این چیزا مشکلتون شاید در کوتاه مدت برطرف بشه ولی بزرگ تر میشه و بر میگرده 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

ندارم‌که انداختمش رفت دیگه فقط میخوام بدونم مشکل ایجاد میکنه برام یانه

نماز اول وقت و توکل به خدا 

اگه مشکلی باشه برطرف میشه 

فقط نماز