2777
2789
عنوان

پسری که میگه این لباسو نپوش بد دله عکس میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 75 پست
اولن که لباست خیلی باحجابه ‌دومن شما نباید همچین چیزی رو بهش بگید وقتی میدونید حساسه اونقدر چیز مهمی ...

اشتباه کردم گفتم

آخه بمن گفته بود رو پوشش حساس نیستم فقط نباید بدنت لختی باشه ..شالم سر نکنی اشکال نداره

اوایل ب من اینطوری گف

خودم بیرون رفتنی چند جا شالم افتاده از قصد سر نکردم ببینم عکس العملش چیه ..بهم تذکر داده😐 اوایل بهم میگف مو چیز مهمی نیس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهم گف جلوی دومادتونم نباید بپوشی همه‌ی اینارو آروم گفگفتم دومادمون نگاه بد ندارن گف اگ اینجوریه اشک ...

اسی لباست خوب بوده

بنظرم نمی‌خواسته زیبایی هات به چشم بیاد

و اینکه هم جنس های هیز و کثیف خودش میشناسه

الان با اینکه خواستگار برات اومده مشکلی نداره با اینکه جلو خواستگار ساپورت پوشیدی رگ غیرتش زده بالا ...

نه نه ..اشتباه متوجه شدی😂

خواستگاری نبود که..دورهمی بود

قبلا منو خواستگاری کرده بودن برا خواهرزادشون

واقعا چطوری ب دوس پسراتون اجازه میدین توی کوچیک ترین مسائلتون دخالت کنن

تازه اونم دوست پسر! نه شوهر

نه نامزد

یکی دیگ زایبده

بعد یکی دیگ غیرتی میشه

برای خودتون توی رابطه ارزش قائل بشید

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
اشتباه کردم گفتمآخه بمن گفته بود رو پوشش حساس نیستم فقط نباید بدنت لختی باشه ..شالم سر نکنی اشکال ند ...

خب الان داری باهاش بیشتر اشنا میشی دیگه همه اون چیزی که میگن نیستن حواست به انتخابت باشه عجله نکن

فیزیوتراپیست هستم ..سوالی داشتید بپرسید حوصله تایپ زیاد ندارم😁
اشتباه کردم گفتمآخه بمن گفته بود رو پوشش حساس نیستم فقط نباید بدنت لختی باشه ..شالم سر نکنی اشکال ند ...

اصلا سیاست نداریا...من همیشه میگم مثلا ن بابا کی ب من نگاه میکنه الان همه لختین..دیگ ی مو چیه ک نکاه کنن و....خو معلومه منم ب شوهرم بگم یارو ب پاهام خیره شده رگش میزنه بالا میگ حق نداری بپوشی 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
اسی لباست خوب بودهبنظرم نمی‌خواسته زیبایی هات به چشم بیادو اینکه هم جنس های هیز و کثیف خودش میشناسه

این غیرتی بازی های الکی هیچ توجیه منطقی ندارن

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
اسی لباست خوب بودهبنظرم نمی‌خواسته زیبایی هات به چشم بیادو اینکه هم جنس های هیز و کثیف خودش میشناسه

راستش خیلی ناراحت شدم ..به خودشم گفتم چطور میشه مردای دیگه زنشون لختی میپوشه هیچی نمیگن تو بمن چرا میگی مانتو شلوار رسمی بپوشم؟

الان با اینکه خواستگار برات اومده مشکلی نداره برا اینکه جلو خواستگار ساپورت پوشیدی رگ غیرتش زده بالا ...

منم دقیقا داشتم به همین فکر میکردم! انگار داره ادای غیرت و درباره مثلا بگه ما هم هستیم و... 😶