بچه ها منو دوستام ماه پیش رفتیم موج ها آبی آنقدر تو سرسره فشار آب زیاد بود که نگید همه بدن درد داشتیم که دوستم یه قطره خونریزی داشت الان رفته برای ازدواج آزمایش بکارت داده جواب منفی در اومده و مامانش اومده سراغ من که دخترم میخواد ازدواج کنه آزمایش داده ابروش رفته تو بیا بگو تو استخر این اتفاق افتاد من دوستمه و میخوام برم بگم اما مامانم میگه نرو بگو چون دوستم یه بار با دوست پسرش رفته خونه و خودش میگه کاری نکرده مامانم میگه از کجا میدونی کاری نکرده چیکار کنم برم بگم !؟
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حقیقتش من تاحالا نشنیده بودم کسی تو استخر پرده شو از دست بده😐
ایشون شاید پریود شده .
و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵
بکارت عین سگ سفته. به نظرم بره پیش یه دکتر دیگه تست بده. این چه ازدواجیه که این تستو میگیرن اصلا.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)