2777
2789
عنوان

از دست مادر شوهرم دیکه آسی شدم😭

599 بازدید | 41 پست

مادر شوهرم هر اتفاق ریزی ک تو خونشون بیفته واسه شوهرم تعریف میکنه و همسرمم ب شدت جوش میزنه و غصه میخوره مشکل قلبی داره استرس و هیجانات منفی اصلا واسه قلبش خوب نیس

هر وقت ک بهم میریزه دستاش میلرزه و نفسش تنگ میشه و تا چند روزم درگیره فکرش

این وسط منم دارم حال بدی میکشم و کلی استرس و ترس باید تحمل کنم ک خدای نکرده اتفاقی واسش نیفته

چند بار ب مادرشوهرم گفتم ک چیزای منفی رو واسش تعریف نکنه چون ب جز اینکه حالشو بد کنه و خدای نکرده اتفاقی واسش بیفته هیچ تاثیر مثبتی نداره

حالا امروزم از دعوای دامادش و دخترش گفت بهش ک دست رو دخترش بلند کرده همسرم ب شدت حالش بد شد و هی عصبی شد 

الانم با این وضعیت قلبش رفته بیرون سیگار بخره بس بهم ریخته بود

دیگه خسته شدم کاش بمیرم راحت شم😭😭😭

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرض دارن به خدا. شوهر من یه دوره دکتر بهش گفته بود سعی کنی عصبی نشی احتمال ابتلا به ام اس هست.روزی ن ...

والا همینه عادت دارن

والا نمیگن ک مریضه بهش نگیم ک مبادا جوش نزنه و اتفاق بدی نیفته

مگه قاصین ک بخوان حل کنن 

آخرش که شوهرت میفهمه مگه میشه بهش میگن.مگه میشه به مشکلات خانواده بی توجه بود.شما واسه خواهرت اتفاقی ...

وقتی یه دعوای ساده زناشویی بوده و حل شده و رفته خونش 

چرا باید بیاد ب کسی بگه ک مشکل قلبی داره و میدونه ک حالش بد میشه 

شما یا سنت کمه یا واقعا درک کاملی از این ماجرا نداری جانم

دیگه تذکر محترمانه نده، یه موقعی که شوهرت نباشه برو گرد و خاک کن

هر کاریم بکنم بازم همینن 

اصلا خوشم نمیاد از اینجور رفتارا 

آخرش که شوهرت میفهمه مگه میشه بهش میگن.مگه میشه به مشکلات خانواده بی توجه بود.شما واسه خواهرت اتفاقی ...

اگر کاری از دیت پسرشون بر میاد انجام بده خوبه 

ولی دعوای زن و شوهری دیگه گفتن ندادن 

یا مسائلی که خودشون میتونن حل کنن 

وقتی نتونی کاری انجام بدی حرص و جوشش بیشتره 

وقتی یه دعوای ساده زناشویی بوده و حل شده و رفته خونش چرا باید بیاد ب کسی بگه ک مشکل قلبی داره و میدو ...

بله درک رو‌شما دارید که میگی طرفو‌زده بعد میگی دعوای ساده زناشویی.پس اگر شوهر خواهرت خواهرتو‌زد یا بابات مامنتو‌زد تلفنو قطع کن بگو به من نگید استرس میگیرم دعوای ساده زناشویی هست.

اگر کاری از دیت پسرشون بر میاد انجام بده خوبه ولی دعوای زن و شوهری دیگه گفتن ندادن یا مسائلی که خودش ...

شما خودت مطمئنن هر روز گزارش کامل از خانوادت دریافت می‌کنی بدون این که کاری از دستت بربیاد.نگو نه که باور نمیکنم

بله درک رو‌شما دارید که میگی طرفو‌زده بعد میگی دعوای ساده زناشویی.پس اگر شوهر خواهرت خواهرتو‌زد یا ب ...

برو بیرون قشنگم افرین دختر خوب

شما خودت مطمئنن هر روز گزارش کامل از خانوادت دریافت می‌کنی بدون این که کاری از دستت بربیاد.نگو نه که ...

نه من هر روز تماس ندارم  و گزارش کامل نمیگیرم و 

خدا رو شکر مادرم مدیریت میکنن 

میدونن جایی که هیچ کاری از دستم بر نمیاد فقط موجب حرص و جوش من میشه و من به بچه و همسرم انتقال میدم و زندگی منم اشفته میشه نمیگه