من خواهرم پارسال دانشگاه قبول شده بود درصورتی ازاد بود اما به همه گفت که روزانه است و دوباره کنکور داد و پزشکی قبول شد و به ماهم چیزی نگفت شما بودین ناراحت میشین؟
آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه
من هر چی امبودم حرفام واقعی بودن مهم حال تُ بود برام تُ بخندی من خوبم چقدر قشنگ دروغ گفتی منمک باورت کردم یه روز میاد ک برگردی ولی اونروز من باهات قهرم:(
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وا نه خیلی هم عالیه ، منم اگه بخوام دوباره کنکور بدم به کسی نمیگم ، چرا باید کاری که میدونم درسته رو برای دیگران توضیح بدم و اونا هم از سر استرس و کم آگاهی بخوان نظر بدن؟
تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆