2777
2789

من یه اکس داشتم دیوانه دار دوستش داشتم 

وقتی بهم زنگ میزد کل محتوام این بود 

ناهار خوردی؟ کاپشن تنته؟ کلاه هم بزار مریض نشی 

غذا از بیرون نگیریا خودت درست کن معدت خراب میشه 

با دوستات برو بیرون خونه نمون دلت میگیره 

مامانت خوبه الهی بمیرم دستش  هنوزم درد میکنه کاش پیشش بودم کمکش میدادم ! 

پول برام خرج نکن بمون پس انداز کن

اخرشم خیانت کرد کلللی طول کشید تا به خودم بیام 

الان که قراره نامزد کنم با یه اقا 

زنگ که میزنه زود قطع میکنم 

نمیگم برام شارژ نزن اتفاقا گفتم ممنون فرستادی

گفتم میخوام برم دانشگاه ازاد گفت قبوله 

گفتم میخوام مستقل زندگی کنیم گفت قبوله 

امروز گفت دارم میرم مسافرت گفتم بسلامت بری ان شاءالله 

دیگه بهش زنگ نزدم تا خودش پیام داده چرا اینجوری باهام حرف میزنی 

من نمیخوام مثل قبلا خا.. مالی کنم که اخرشم اونجوری بزاره تو کاسم

کارم بده؟ اینم بکنم مثل قبلیع

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

مسافرت ک میره، خیلی سوال پیج نکن، ولی خیلی ام بیخیال نباش

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا هنوز باهاش در ارتباظی

با کی؟  من قراره نامزد کنم با یه پسر دیگه 

منظورم اکسم نبود

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

بنظرم کارای که واسه اون آقا انجام دادی رو واسه این بنده خدا تلافی میکنی هنوز زخم اون خیانت مونده روت این آقاهه خرابش میکنی با بی محل یات 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرم کارای که واسه اون آقا انجام دادی رو واسه این بنده خدا تلافی میکنی هنوز زخم اون خیانت مونده روت ...

چیکار کنم 

با سیاست باش کتاب زنان زیرک رو بهت پیشنهاد میدم بخون دستت میاد چه رفتاری باید داشته باشی

ممنونم میخرمش حتما