2777
2789

منظورم اینه عقد موقت میخونن ؟ یا بدون صیغه صرفا رفت و آمد خانوادگی برا شناخته؟ 

تو اون تایم همه مراسمات مثل یلدا و عیدی و اینا برقراره؟

یا نگه میدارن بعد عقد رسمی این چیزارو ؟ 

بعد اگه نامزدی دختری بهم بخوره بدون عقد دائم اطرافیان و اینا دیدگاهشون اوکیه ؟ یا نگاه منفیه ؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما یک سالو نیم دوست بودیم بعدشم که اومد خواستگاری ازدواج کردیم من دوره نامزدی نداشتم

اما برای خواهرم  که اومدن خواستگاری یه مدتی بدون صیغه بودن جدی تر شدن یلدا اینا برقرار شد

اگرم بهم بخوره کسی دید منفی نداره تو فامیل ما

💍 دانشجوی مهندسی نفت 

جمله آخرت جالب بودمگه کاریم کنن میان میگن؟ عجب

سمت ما دختر خانمی که تو دوران عقد طلاق بگیرند به اسم دوشیزه طلاق میگیره و به عنوان دوشیزه مجدد ازدواج میکنه

مهریه هم در دروانی که عقد هستند اما خانم دوشیزه نصف پرداخت میشه

ما یک سالو نیم دوست بودیم بعدشم که اومد خواستگاری ازدواج کردیم من دوره نامزدی نداشتماما برای خواهرم ...

خب یعنی عقد رسمی شدین کلا ؟

یا همون عقدو عروسی باهم برقرار شد رفتین سرخونه زندگی ؟

سمت ما دختر خانمی که تو دوران عقد طلاق بگیرند به اسم دوشیزه طلاق میگیره و به عنوان دوشیزه مجدد ازدوا ...

این بحثش فرق داره 

اینکه تو عقد رابطه داشته باشن یا نه و طلاقم نگیرن رو کسی که نمیفهمه، مگر باردار بشه

... 🤍🦋