2777
2789
عنوان

خانوما یلحظه میاین غش کردم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 128 پست
خب خدا روشکر دیگه غصه نخور انشالله دیگه ایتجوری نمیشی 😘🤗😍☺

انشاالله عزیزم دعا کن برام یخورده ناراحتم😔

میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟! ❤️  کاربر مرد ریپ نزن رو من  ، من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 عضو اکیپ سوگولی های سایت❤️🫂 این روزا حالم خیلی خوب نیست => الان حالم خیلی خیلی بهتر شده 🌱 ولی هنوز هم محتاج دعاهای شمام❤️ الان که دارم این امضا رو مینویسم بشدت دلم میخواد فیلم ببینم ولی درس دارم 🥺🥺 قول میدم روز بعد کنکور تیرم بعد خواب های فراوان فقططط فیلم ببینم و برم تفریح .. 😔🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما عشقم خدا بزرگه گلم الهی خدا بهترینارو سررات بزاره☺😘 غصه نخوریا جیگرم🤗

قزبونت چشم عزیزم الان تو اینترنت هم دیدم علائم بقیه خیلی برتره دیگ ناراحت نیستم 😍❤️

میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟! ❤️  کاربر مرد ریپ نزن رو من  ، من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 عضو اکیپ سوگولی های سایت❤️🫂 این روزا حالم خیلی خوب نیست => الان حالم خیلی خیلی بهتر شده 🌱 ولی هنوز هم محتاج دعاهای شمام❤️ الان که دارم این امضا رو مینویسم بشدت دلم میخواد فیلم ببینم ولی درس دارم 🥺🥺 قول میدم روز بعد کنکور تیرم بعد خواب های فراوان فقططط فیلم ببینم و برم تفریح .. 😔🥺

بخدا سخت نگرفتم فقط الان مجبور بودم برای امتحان ترم بخونم😔😔 دکترم گف از خستگی مریضی بوده و احتمالا ...

بمیرم من 

باز خداروشکر بخیر گذشت 

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
بمیرم من باز خداروشکر بخیر گذشت

دیگ ناراحت نیستم رفتم دیدم من هیچکدوم از علائم خطرناک رو نداشتم😍😍😍خدداروووهزااار مرتبه شکر فقط یک دقیقه حدودا هوش نداشتم همین 😍😍 بازم جای شکر هست😍

دیگ ناراحت نیستم رفتم دیدم من هیچکدوم از علائم خطرناک رو نداشتم😍😍😍خدداروووهزااار مرتبه شکر فقط یک ...

ها واقعااا

الحمدللههه🥺

مراقب خودت باش عزیزدلممم⁦❤️⁩

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
ها واقعاااالحمدللههه🥺مراقب خودت باش عزیزدلممم⁦❤️⁩

چشمم🥲❤️❤️❤️

زن داداشم رفته بود پیاده روی اومد خونه واسه خودش چایی گذاشت چایی بریزه همونجا نمی‌دونم چه اتفاقی افتاد بیهوش شد جوری که آب کتری داغ ریخته بود روپشتش و زخم شده بود . حتی نمیدونه چند ساعت بیهوش شده . خودش یهویی بهوش اومده و دیده کتری افتاده زمین . رفت دکتر بهش گفت از عوارض واکسن کروناست گفته بود اگه ورزشکار نبودی از پا مینداختتت

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️