2777
2789

سلام عزیزا خوبید . ببخشید راستش من تو یه دوراهی گیر کردم که حس میکنم باید راهنمایی بشم . لطفا لطفا بدون توهین و قضاوت به عنوان خواهرتون راهنماییم کنید 

من 17 سالمه ، یعنی 17 سالم داره تموم میشه . یه پسری هست که 21 سالشه ما باهم قبلا در ارتباط بودیم حدود یه سال و نیم و تو رابطه بودیم ولی بنا به دلایلی رابطه کات شد و هفت ماهه که کاتیم . این اقا فامیل یکی از دوستانمم هست . امروز مادرم گفت که یه خانومی تماس گرفته و خواسته بیان خاستگاری اسمشم فلانه ( نمیگم اسمشونو که اشنایی پیدا نشه یه وقت ) ... من اصلا شوک شدم چون فامیلی ایشونه .. از طرفی دیشب ایشون به من پیام دادن بعد هفت ماه و بهم یلدارو تبریک گفتن 

راستش من از بچگی تو خانواده ی پر تنشی بزرگ شدم و تو شرایط خوبی نیستم پیش خانوادمم . به ایشون هم علاقه دارم 

از لحاظ ظاهری نه اونقدر افتضاحه و نه اونقد عالیه کاملا معمولیه ، بدنسازی و کشتی و دوچرخه سواری کار میکنه به صورت حرفه ای و از 15 سالگی هم رو پای خودش وایستاده و الان تو مغازه ی تراشکاری کار میکنه . خیلی سفت و سخت هم کار میکنه . ماشینم سمند داره ولی فکر کنم خونه نداره . ایناهم که گفتم چیزاییه که از قبل میدونستم ... این رو هم بگم که وقتی اون زمان باهاش تو رابطه بودم به خانوادش چیزی نگفته بود و الان گفته به خانوادش ... کورد هم هستن

حالا میشه با شرایط خانواده ی خودم و توضیحاتی که از ایشون دادم راهنماییم کنید که به ازدواج باهاش فکر کنم یا نه ؟ اینم بگم که توی تمام این 7 ماهی که کات بودیم نتونستم از فکرش بیرون بیام

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 لطفا برای قبولی کنکورم یه صلوات بفرستید قشنگا 🍀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دوس داری پس یطرف قضیه حله  . کار داره و ماشین داره تو این سن ۲۲ سالشه خوبه . حالا بقیش بستگی ب خودت داده ب اینکه امادگیشو داری مخوای ازدواج کنی یا ن ولی در کل شرایطیش اوکیه 

لطفا بخاطر خانواده عجولانه تصمیم نگیر خیلیا سراین تصمیم های عجولانه بدبخت شدن

خیلی ممنون از راهنماییتون عزیزم لطف کردید . حالا به نظرتون شرایط ایشون خوبه ؟

دروغ میگه اگه به دلت نشسته شرایط اولیه رو‌ داره بله رو بگو

مرسی گلم . به نظرت  با توجه به شرایطش کیس خوبی هست ؟ فقط اینو بگم یکم خیلی کم جدی هست 

عزیزم دوس داری پس یطرف قضیه حله . کار داره و ماشین داره تو این سن ۲۲ سالشه خوبه . حالا بقیش بستگی ب ...

مرسی مهربونم . فقط اینکه ایشون یکم جدی هست و بعضی اوقات عصبی . ممکنه خیلی حاد شه و بعدا مشکل ساز بشه ؟ چیجوری میتونم بهش بگم نگرانم . بعید میدونم مشاور هم بیاد