2777
2789
عنوان

این دختر با سیاسته❓️عروس موفقیه❓️دیدتون به این عروس چیه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 50 پست

مهربونه

چون آدم با سیاست تا اینجا پیش نمیره

آدم با سیاست نقش بازی میکنه 

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم عاقله هم با سیاست هم مهربون هم خوش شانس خیلیام قد این خانوم خوبی کردن ولی خانواده همسر همه ش بدشون رو میگن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

من اگه آنقدر با احساس باشم ترجیح میدم  برای پدر مادر خودم که یه عمر بزرگم کردن این کارا رو کنم

از نظر من اگر این سایت هست که بدرد خودش میخوره 

اگر هم مهربانی هست که امیدوارم انرژی مثبتش رو ببینه

انگار من خودم کارما هستم

اتفاقا بنظرم با سیاسته چون آدم های معربون ساده هستند

آدم با سیاست آدم بازیگریه 

قطعا این همه کار نمیکنه

بیشتر آدمای مهربونو ساده دل اینجوری رفتار میکنن

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)

برای اینکه دوستش داشته باشند، باج زیادی داده ...

یه تایمی اگر مریض باشه و یا نتونه اونها را ساپورت کنه، چون وظیفه اش شده، نمیتونه دم بزنه ...

برای محبوب موندن، باید مرزهای خودمون را با زیرکی دیکته کنیم نه اینکه کار به دوش بکشیم

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان