2777
2789

سلام عزیزان خوب هستین روز زن ومادر رو به همتون تبریک میگم.من یه دختر سیزده ساله دارم که پوست سفید و بدون جوشی داشت الان مدتیه بخاطر سنش و شروع پریود یش صورت ش شروع کرده به جوش زدن و هر رور بیشتر میشن میدونم اقتضای سنشه ولی از طرفی هم نگرانم نکنه پوستش خراب بشه مرددم ببرم دکتر یا نه می‌ترسم ببرم دکتر دارو استفاده کنه بتر بشه به نظرتون بذارم روند طبیعی ش طی بشه بهتر وکاری نکنم یا ببرمش دکتر ممنون میشم راهنمایی کنید 

پزشک ببری بهتره بنظرم

پزشکم کاری جز بهتر شدنش نمیکنه و طی روند طبیعیش

خداجونم بغلم کن🍃❤️ من همونم که صدبار توبه شکستم و بازم برگشتم و تو پذیرفتیم💙 صبور باش که اعجاز صبر، هم یعقوب به وصل یار رسانید هم زلیخا را 

ببرین دکتر برای ازمایش هورمونیو اینا 

اگه مشکلی نداشت

یه شوینده 

آبرسان فاقد چربی

مرطوب کننده فاقد چربی

و یه ضد افتاب فاقد چربیم بخرین کافیه حتما تحقیق کنین در مورد مارکی که میخواید بخرین

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببرین دکتر برای ازمایش هورمونیو اینا اگه مشکلی نداشتیه شوینده آبرسان فاقد چربیمرطوب کننده فاقد چربیو ...

راستی قرص و اینایی که دکتر میده رو استفاده نکنه نتیجه کوتاه مدت داره و ممکنه مثلا راکوتان بده از جای دیگه بدنش آسیب ببینه ریزش مو بگیره

تغذیه شم درست کنه

تنقلات و چیپس کنار بذاره

به مسئله جوشم حساسش نکنین طبیعت بدنه 

سلام من خودم ۱۸ سالمه و این مشکل چند سال پیش داشتم فقط میخوام تجربه ام بگم 

دکتر برای من فایده نداشت لایه بردار کرم هلی دست ساز میداد که هیچ تغییری نداشت صورتم 

با یه داروساز مشورت کردم بهم گفت اینارو بخر  فوم شست و شو و مرطوب کننده پوست چرب اورین و ضد جوش اورین 

ضد آفتاب حتما بزنه ضد آفتاب سولاریس بی رنگ خوبه 

ببینید ممکنه اوایل استفاده از ضد جوش یکم جوش ها بیشتر بشن بخاطر طبیعیه ولی بعد خوب میشه 

صورتش شب و صبح با فوم بشوره و فقط شب  ضد جوش بزنه بعدش  مرطوب کننده 

یه کنکوری خسته ))💔🥲
برای جای جوش وجوش زیرپوستی چکارکنم

عزیزم من خودم درگیر جای جوشم😅

فقط میتونم بگم چه کاری نکنین برای بدتر شدنش

پوستتونو بیشتر از دوبار نشورین ترجیحا فقط شب با یه شوینده ملایم بشورین صبحم فقط با آب خالی

از شوینده های اکتیو دار استفاده نکنین به سد دفاعی پوست آسیب میرسونه

ابرسانی رو جدی بگیرین قبل استفاده از آبرسان حتما صورتتون نم دار باشه و مرطوب کننده فاقد چربی بگیرین

برای زیر پوستیم من پیشونیم داشت نیاسینامید زدم خوب شد اما خب نمیتونم بگم بخرین نمیخوام مدیون شم چون ممکمگنه برا شما نتیجه ای نداشته باشه

عزیزم من خودم درگیر جای جوشم😅فقط میتونم بگم چه کاری نکنین برای بدتر شدنشپوستتونو بیشتر از دوبار نشو ...

پوست گونه هام عین پوست پرتقال شده سوراخ س.راخ داخل سوراخ ها جوش زیرپوستی فقط شوینده ژل استفاده می کنم هیچ کرم مرطوب کننده وابرسان نمی زنم