یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
این نظرات روانشناسی زرد خیلی وقته منسوخ شده دیروز یه کلیپ میدیدم یه بچه از شدت فقر و کمخونی فلج شده ...
اینکه شما دیدگاه آدما رو تعبیر میکنید به روانشناسی زرد به خودتون مرتبطه. اینکه اون بچه از دید من و شما در سخایه بله اما اون ی قطعه از پازل کائناته و خدا میدونه که اون توی دلش حس ارامشش از من و شما بیشتره یا کمتر. ضمنا من در دیدگاهم کل کائنات رو در نظر میگیرم کسی که اینجا قهرا دچار کنبود بوده و خودش سهمی نداشته تو این کمبود حتما در آخرت براش جبران میشه و ممکنه من و شما حسرت همون آدک رو بخوریم
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
هرچقدرم مسخره باشه درد داره ...شاید چیزی که برای شما مسخرس برای یکی دیگه نقطه کورشه
خب بله نقطه کور بودن یا نبودنش به اندازه روح آدماست منم همسن شما بودم بارها دلم مرگ رو میخواست الان آرزومه مشکلاتم همونا بودن چرا چون با هر سختی روحت بزرگتر شدل و دردهای قبلی برات حکم ی خار گل رو داشتن
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
خب بله نقطه کور بودن یا نبودنش به اندازه روح آدماست منم همسن شما بودم بارها دلم مرگ رو میخواست الان ...
قبول دارم حرفتون رو ...ولی من نسبت به بچه های اطرافم میگم نه منه آینده صدردصد که در آینده مشکلات بیشتر میشن و دغدغه ها تغییر میکنه اما منه الان سختی خیلی زیااادی کشیدم نسبت به سنم
قبول دارم حرفتون رو ...ولی من نسبت به بچه های اطرافم میگم نه منه آینده صدردصد که در آینده مشکلات بیش ...
هیچ وقت خودت رو با احدی مقایسه نکن هیچ وقت هیچ نمیدونی فردای بقیه چیه