2777
2789
بخدا من این بچه بعد از ۹ سال به سختی باردار شدم از ظهر که برگه تو دستم یه لقمه غذا از گلوم پایین نرف ...

اشتباه میکنی عزیزم برو دست و صورتت بشور ،غذات بخور ،فولیک اسیدت بخور و به هیچی فکر نکن برا آرامش خودت و بچه ات هم چله زیارت عاشورا بردار انشالله به سلامتی بغل بگیریش 

زندایی من ۴۱ ساله باردار شد بهش گفتن صد در صد سندرومیع و باید سقط کنی اما زنداییم گفت ن خدا بخواد بچه سالم میده بهم الان پسرش با دختر من هم سنه ماشاالله یک بچه زرنگ ،تیز و خوشگلیه ک کیف میکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی داغون شدم میشه بهم بگین کدوم کروموزم که ریسک زده

عزیزم دقیقا منم مثل شما شدم الان ۱۷هفته هستم و ۳۷سالمه تو سونو آن تی ریسک بالا برام زده شد دکتر فرستادم سل فری حدود ۸روز طول کشید جوابش اومد بچمم سالم بود خداروشکر 

دکترمم گفت به احتمال ۹۹درصد بچه سالمه ولی چون تو بارداری استرس خوب نیست برو سل فری بده 

جدیدا به خاطر سن خیلی ها رو ریسک بالا میزنن خیالت راحت هیچ مشکلی نداره 

اشتباه میکنی عزیزم برو دست و صورتت بشور ،غذات بخور ،فولیک اسیدت بخور و به هیچی فکر نکن برا آرامش خود ...

واقعا .یعنی الان بچش سالم .خداروشکر .حتی نماز نخوندم مثل مردها فقط اومدم تو اتاق گریه میکنم .نمی تونم به کسیم بگم .باید ۲۰ روز تحمل کنم تا ازمایشم بیاد 

عزیزم دقیقا منم مثل شما شدم الان ۱۷هفته هستم و ۳۷سالمه تو سونو آن تی ریسک بالا برام زده شد دکتر فرست ...

عزیزم تو رو خدا برگه منو میبینی سر در میاری ازش چی به چی برا کدوم قسمت که ریسک زدن .من هیچی سر در نمیارم 

تو این دوران استرس برات سمه به خدا توکل کن مطمئنم باش خدایی که بعد نه سال یه فرشته بهت داده خودش نگ ...

وقتی برگه بهم دادن فقط نمیدونم چطوری از مطب اومدم بیرون اصلا نپرسیدم این عددا چی .فقط دکتر گفت بخاطر سنتباید سلفری بدی 

عزیزم تو رو خدا برگه منو میبینی سر در میاری ازش چی به چی برا کدوم قسمت که ریسک زدن .من هیچی سر در نم ...

عزیزم ریسک بالا زده برا منم همین بود یک به ۱۰۰زده بود برای شمام تقریبا همینه 

من دختر خالم دکتر زنانه میگه همه این ریسک بالا که تو غربالگری برای سن بالا میزنن فقط برای پوله

اون عددا کنار احتمالات نوشته که مثلا چ کروموزمی کم یا زیاد اون عدد ریسکم بخاطر سن شماست

مثلا ۱ به ۸۱ یعنی از ۸۱ زن یکییش این مشکل داره درست میگم الان من این ریسکم بالاس ؟

وقتی برگه بهم دادن فقط نمیدونم چطوری از مطب اومدم بیرون اصلا نپرسیدم این عددا چی .فقط دکتر گفت بخاطر ...

همین فردا صبح برو سلفری بده جوابش حدود ۸تا ۹روز دیگه میاد تو این مدتم توکل به خدا کن مطمئمن باش هیچی نیست 

اگه تهرانی برو آزمایشگاه دنا تخصصی ژنتیکه