2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری بیایید

66 بازدید | 19 پست

دیپلممو 1400 گرفتم انسانیم امروز رفتم واسه ثبت نام فقط فرهنگیانو ثبت نام کردم چدن فقط اونو میخاستم سراسری نکردم حالا کافی نتیه گفت فقط دوسه تا کتاب فرهنگیانو نیازه بخونی  دیگه لازم نیست بقیرو بخونی

و اینکه یازدهم و دوازدهمو انتخابش با خودته که بخای ترمیم کنی یا نکنی هر کدومو دوسداشتی یا پایین بود میتونی ترمیم کنی خواستم بپرسم درست بهم گفته اخه چنجای دیگم سوال کردم همینارو بهم گفتن بازم کمی استرس دارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یازدهمو باید بدی همه درساشو .دوازدهمو ولی اگ ترمیم نکردی میتونی اونارم ازمون بدی .ول یازدهم برا همه ...

یعنی دوازدهم دلبخایه ک کدوم کتابارو بدی ولی یازدهم اجباریه!! 

یازدهم رو باید نهایی امتحان بدی چون حدودابیست درصد تاثیر داره دوازدهم اگه نمراتت خوبه نیازنیست ترمیم ...

این واسه ترمیمه..  واسه کنکور ک فقط فرهنگیان ثبت نام کردم فقط باید دو سه تا کتاب خود فرهنگیانو بخونم

یعنی دوازدهم دلبخایه ک کدوم کتابارو بدی ولی یازدهم اجباریه!!

نه چون موقع ما یازدهم نهایی نبود سوابق تحصیلی نداریم باید دوباره بخونیم بریم امتحان بدیم اما دوازدهم اجباری نیست