2777
2789
عنوان

باز بگید ازدواج سنتی بده

697 بازدید | 68 پست

دختر داییم چند سال پیش ازدواج کرد بصورت سنتی 

خداروشکر خیلییی شوهرشو دوست داره ، ، خداییش هم خودش هم شوهرش ادمای خوب و با معرفتی هستن،  شوهرشم دوسش داره، بصورت کاملا سنتیی ازدواج کردن 

پارسال هم بچه دار شدن 

البته خودم با همسرم سنتی، مدرن ازدواج کردیم 😁

اومدم فقط همینو بگم  به شما دخترای خوشگل و دم بخت ، که ازدواج سنتی اونقدرارم بد نیس ، به شرطی که فرصت  آشنایی داشته باشید باهم 

با پسرای بدرد نخور و لاشی هم دوست نشید ، که فقط بهتون صربه میزنن و از زندگی عقبتون میندازن ، به حرف اینام که میگن برات تجربه میشه و قلق مردا میاد دستت گوش نکنید 

خود من ۲۶سالمه تاحالا با پسری دوست نبودم در آخر با پسرهمسایمون فروردین ماه امسال عقد کردم 

خداروشکر ازش راضیم،  یکیه مثه خودم 

مطمئن باشید در نهایت با یکی مثه خودتون ازدواج میکنید 

طهر  یه تاپیک دیدم گفته بود خرابا شانس دارن ، دخترای خوب خوشبخت نمیشن 

زندگی مردمو نمیشه از طاهر قضاوت کرد ، شما تو زندگی همونی که فکر میکنید خوشبخته نیستید، برا خود من بارها پیش اومده که زندگی مردمو از ظاهر قضاوت کردم و وقتی وارد زندگیشون شدم دیدم اشتباه میکردم و پشیمون شدم 

ایشالله همتون خوشبخت و عاقبت بخیر بشید ❤️

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم ازدواج سنتی دوست دارم پسرا تو دوستی همش دنبال رابطه جنسی هستند. و با هشتاد تا دختر دوستن

افرین دقیقا همینه 

حداقل تو سنتی میدونی قصدش چیه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

عزیزم کسی نمیگه سنتی بده مدرن خوبه یا برعکس ولی قبل ازدواج حتمااااا باید وقت گذاشته بشه و اشنا بشن 

وگرنه خیلیا رو کاغذ خوبن ولی فقط رو کاغذ 😶😶باید وقت بزاری تا بشناسیش حالا چه سنتی چه مدرن چه ...

الان با یک مثال به نتیجه رسیدی شما؟خب منم بگم دخترخالم با دوست پسرش ازدواج کرده و خیلی خوشبخته مثال ...

قشنگم من اصن حرفی از ازدواج با دوست پسر نزدم 😘 

من ازدواج سنتی رو گفتم برا اونایی که خیلیی نسبت بهش گارد دارن 

بله منم  زیاد دیدم از این موارد 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️