لوسیفر_بد مدیر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 5413 عنوان چجوری باهاش کات کنم وقتی راجبم ب جد و آبادشم گفته | مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 40 پست هوووووف _ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور دیروز | 18:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسرمboy عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 87 چیکار کنم ازم بدش بیاد ؟چطو کات کنم ک مقصر اون بشه؟ گناه دارهبه چه چیزهای حساسه؟
لوسیفر_بد مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 5413 گناه دارهبه چه چیزهای حساسه؟ چیکار کنم خب رفتارش خوب نیس من جذب نمیشم اصن ب خیانت حساسه _ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور
لوسیفر_بد مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 5413 با رفیقش رل بزن با اون کات کن هعیییی 😂 _ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور
_toranj_ عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1838 وایییی اینا دیگه کی بودن 😐رفتیم بیرون امروز رفیقشم بود اصن رفیقش یجوری باهام رفتار میکرد ک ...بعد خ ... اوو این دیگه کیه😐😐😐کم کم رابطه روسرد کن ماهی ها گریه شان دیده نمیشود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
پسرمboy عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 87 چیکار کنم خب رفتارش خوب نیس من جذب نمیشم اصن ب خیانت حساسه سوالم ازت اینکهچرا بهش نمیکنی بگو رفتارت درست نیست جذب نمیشی
لوسیفر_بد مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 5413 اوو این دیگه کیه😐😐😐کم کم رابطه روسرد کن بلد نیستم سرد کنم _ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور
پسرمboy عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 87 چیکار کنم خب رفتارش خوب نیس من جذب نمیشم اصن ب خیانت حساسه چبکار کنه که تو جذبش میشی؟؟
لوسیفر_بد مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 5413 سوالم ازت اینکهچرا بهش نمیکنی بگو رفتارت درست نیست جذب نمیشی بدش نیاد یوقت ؟ _ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور
لوسیفر_بد مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 5413 چبکار کنه که تو جذبش میشی؟؟ نکنه خودشی😂😂😂 _ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور
لوسیفر_بد مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 5413 از کجا فهمیدیتورو خدا کات نکن😭😭😭 میترسم اینجوری میگی بخدا شوخی خوبی نیست😂😂😂 _ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور
لوسیفر_بد مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 5413 اصلا ابدا باشه الان از دیت برگشتم برم بهش بگم بدش نمیاد ؟یا نگم بهش کات کنم ؟ _ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور
پسرمboy عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 87 میترسم اینجوری میگی بخدا شوخی خوبی نیست😂😂😂 یادتته رفتم اونجا هوا خوب بودچقدر میخندیدمفامیلمون همش میگن پس این دختر رو کی میگیری