آقا حالا که اومدی توروخدا نرو جواب بده بین ریمل اسنس صورتی ،، دوسه در قرمز ،، رومنس سر مشکی ،،، و ریمل لورآل کدوم بهتره ناموسا بگید خستم از اینکه هرچی میخرم خوب درنمیاد میخام مژه هام مشکی و حجم بده بلندم بکنه در کل خوب باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا من اسنس صورتی داشتم بعد فیکش هم خریدم فیکش هم خوب بود
emtehanejabr.blogfa.com ⭐️میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️منفی در مثبت منفی میشه مراقب باش با کی همنشین میشی⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی
یکی مژه هاش پر و بی رنگه،یکی مژه هاش کم پشته،یکی هم مژه هاش کوتاس
دو سه در قرمز هم اصلش خوبه
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.