2777
2789

سلام بچه ها  من احترام میزارم ب بزرگتررها   هر سال یه جیزی در توانم بوده گل خونگی یا  ظرف ب مامان خرید میکردم

حتی به مادرشوهر سابقم خرید میکردم 

سال گذشته برای مامانم یک دست بشقاب خریدم ک خیلی دوست داشت 

چند روز بعد از روز مادر تولد منه ـ

دیدم روز تولدم هیچ سالی  هیچ مناسبتی مامانم  ارزش قاعل نیست برام 

انگار من  رو از بیابان آوردن  😢 منم دلم میشکنه 

زمانی مجرد بودم علنا  مثل ندید پدید ها میگفتم مامان برام کیک میخری؟😢

نخرید هیچ سالی نخریده برام 

فقد سال گذشته   غیر از همسر سابق و دوستان جابجیم خرید واسم  این واسه مخۻ قوت قلبمه 

دشیب بغۻ منو گرفت  گفتم خاله هیچ سالی مامانم واسم تولدد نگرفته امسال روز مادر هیچی نمیخرم  براش 

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

اگه دلت از دستشون خوش نیست 

نخر چیزی 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخر منکه دلم نمیاد اصلا چیزی نخرم

منم دخترشم ها؟؟ 

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

منم دخترشم ها؟؟

میدونم دلت شکسته 

شایدم اصلا براش مهم نباش این چیزا یا شایدم کلا ادمی نیست که برا بقیه تولد بگیره ،کادو بده ،ولی خب مادر دیگ انقدر برا بچه زحمت کشیده آدم جبران کنه

اگه دلت از دستشون خوش نیست نخر چیزی

فقد نارحتم از دست مامانم بیخیاله

روز دختر چی؟

هیچ

نخر منم مادرم همین بوده همیشه طلبکار 

بعضی پدرمادرا اگر بهشون نگی نمیفهمن میفهمی

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

سلام‌ به نظرم بخر

منم مجردم هیچ مناسبتی واسم هیچی نمیگیرن

ولی من همیشه دعا میکنم که دستم بره تو جیب خودم و بهترین کادو ها رو واسه مامانم بخرم ولی شرایطش نیست اونقدی پول ندارم که کادو واسش بگیرم یعنی دارم ولی در اون حدی نه که کادوی مورد علاقه مامانم و بخرم چون از لباس و ظرف و اینا خوشش نمیاد ولی به خودم قول دادم با بهترینا واسش جبران کنم

شما هم اگه در توانت هست حتما بخر که بعدا پشیمون نشی🥲

نخر عزیزم، مادره که مادره. بذار بفهمه توام دلت میشکنه و ناراحت میشی از رفتارش. مادر بودن که فقط زاییدن نیست. مادری که قلب بچش و بشکونه، باید از آه اولادش بترسه. مارو که همه عمر فقط از آه پدرو مادر ترسوندن.

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

بخر براش عزیزم .اگه مامان خوبیه ولی فقط کادو نمیده اشکال نداره بالاخره مادرته بخر .بعضی مامانا اینجورین دیگه .البته شاید اونم منتظر کادو نباشه جون خودش اهل کادو دادن نیست