za_eb مدیر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 2954 عنوان علائم مریضی جدید | مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 32 پست از صبح گلوم درد میکنه. وقتی حرف میزنم قلقلک میشه تحریک میشه وباعث سرفه میشه.دردمیکنهازچیه؟اگر کسایی این علائمو داشتن میتونن بگن ازچیه؟ لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏 دیروز | 17:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
za_eb مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 2954 وای دقیقاً مثل منخدایا چ ویروس سمجیه آخه تبم داره؟ازصبح شدم لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
za_eb مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 2954 گلو دردش آدم دوست داره با یه چیزی مثل قاشق گلوش رو خراش بده😕از داخل🤣۴بسته قرص خوردم هنوز صد درصد ا ... ارهگلومو بادست گرفتم.موقع حرف زدن میخاره تحریک میشهشمادکتررفتین؟چی گفت؟ لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
ساحل1403 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 709 تبم داره؟ازصبح شدم نه تب نداشتمشب اول لرز داشتم و سرگیجه و گلو درد بدن درد تا یک هفته هم وضع همینه کلی دارو خوردم آش شلغم سوپ آب جوش و عسل آبلیموولی به عمرم بدترین سرما خوردگیه
ساحل1403 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 709 ارهگلومو بادست گرفتم.موقع حرف زدن میخاره تحریک میشهشمادکتررفتین؟چی گفت؟ بله رفتم بهم کپسول سفکسین داد۵۰۰ گفت روزی دوتا بخور چون عفونتت زیاده یه کپسولم برای گوشم داد گفت زده به گوشت حمام و استخر فعلاً نرو
za_eb مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 2954 بله رفتم بهم کپسول سفکسین داد۵۰۰ گفت روزی دوتا بخور چون عفونتت زیاده یه کپسولم برای گوشم داد گفت زده ... بادستم گلوموگرفتم. دردمیکنه . حرف میزنم دردمیکنه .سرفه میاد لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
ساحل1403 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 709 بادستم گلوموگرفتم. دردمیکنه . حرف میزنم دردمیکنه .سرفه میاد حتماً برو دکتر
za_eb مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 2954 حتماً برو دکتر حالامن چطوربه پدرمادرم بگمبچه نیستم 20سالمه. اما وقتی میگم سرماخوردم جنجال به پامیشه لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
ساحل1403 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 709 حالامن چطوربه پدرمادرم بگمبچه نیستم 20سالمه. اما وقتی میگم سرماخوردم جنجال به پامیشه هیچی ببینم مریضی و بی حال خودشون میگن برو دکتربعدم عزیزم چ جنجالی همه تو این فصل مریض میشن مگه دست خودتهبلند سرفه کن🤣🤣😅😅 و دستمال بدست باشبرای اینکه خودشون مریض نشن زود میبرنت دکتر
za_eb مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 2954 هیچی ببینم مریضی و بی حال خودشون میگن برو دکتربعدم عزیزم چ جنجالی همه تو این فصل مریض میشن مگه دست خ ... سرفه های منوندید یصدای غرش شیر میده. خروسکی میشممیگن ببین ماسک نمیزنی . اخه این هفته دانشگاها تعطیل بود نرفتم اصلا. فقط شنبه رفتم هفته پیشویروس جدیده؟ گلوم مزه عفونت و آلودگی هوامیده 🥺😂 لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
ساحل1403 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 709 سرفه های منوندید یصدای غرش شیر میده. خروسکی میشممیگن ببین ماسک نمیزنی . اخه این هفته دانشگاها تعطیل ... آره ویروس جدید هستتا دکترم نری دارو نخوری خوب نمیشیمن همینطور شد برامآخر مجبور شدم برمخیلیا مبتلا شدنمن دیر رفتم دکتر عفونت زده بود به گوشم
za_eb مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 2954 آره ویروس جدید هستتا دکترم نری دارو نخوری خوب نمیشیمن همینطور شد برامآخر مجبور شدم برمخیلیا مبتلا شد ... ایوای🥺بدبخت شدم.گلومم که داره درمیاد تا نمیرم منونمیبرن لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
ساحل1403 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 709 ایوای🥺بدبخت شدم.گلومم که داره درمیاد تا نمیرم منونمیبرن بیمه ای؟ خودت دفترچت رو بردار برو درمانگاه نزدیکتون
za_eb مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 2954 بیمه ای؟ خودت دفترچت رو بردار برو درمانگاه نزدیکتون ارهتنهانمیتونم برم بیرون . بجز دانشگاه و کلاس زبانم لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
ساحل1403 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 709 ارهتنهانمیتونم برم بیرون . بجز دانشگاه و کلاس زبانم پس فعلاً برو آبجوش تبلیمو عسل بخورآب نمک قرقره کن استامینوفنم بخورسوپ یا آشم بخور
za_eb مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 2954 پس فعلاً برو آبجوش تبلیمو عسل بخورآب نمک قرقره کن استامینوفنم بخورسوپ یا آشم بخور سوپ ازشام دیشب مونده شکراخه من جایی نرفتم هفته پیش. شنبه دانشگاه. دوشنبه پنجشنبه کلاس زبان. پنجشنبه مهمونی بودیم. جمعه هم مادربزرگم اومدخونه مون ازکجاگرفتم لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏