2777
2789
عنوان

علائم مریضی جدید

174 بازدید | 31 پست

از صبح گلوم درد میکنه. وقتی حرف میزنم قلقلک میشه تحریک میشه وباعث سرفه میشه.دردمیکنه

ازچیه؟

اگر کسایی این علائمو داشتن میتونن بگن ازچیه؟

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏

من یه ماهه خوب نشدم منی ک تو عمرم سرما نخوردم حتی اگه خورده باشمم ی هفته ای بدون دارو خوب شدم اما الان خوب نشدم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای یادم ننداز که باز حالم بد میشه

یکککک ویروس مضخرفیه

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

وااای یادم ننداز که باز حالم بد میشهیکککک ویروس مضخرفیه

چطوربودمال شما؟

علائمتون؟

بدبخت شدم که 

من یه ماهه خوب نشدم منی ک تو عمرم سرما نخوردم حتی اگه خورده باشمم ی هفته ای بدون دارو خوب شدم اما ال ...

منم همینطور هنوز گلوم خارش داره وسرفه تاصبح نمیذاره بخوابم،چشمام سرخ‌وقی میکنه گوشم درد میگیره،بیست روزه خوب نشدم.گلودرد اولیه هم که نگم تمام زخم

خودم و کل خونواده مامان ایناهم فقط سرفه ولی پسرم هم آبریزش بینی داره هم سرفه

منم گلوم ازصبح دردمیکنه التهابه. تحریک میشه موقع حرف زدن سرفه میاد

منم همینطور هنوز گلوم خارش داره وسرفه تاصبح نمیذاره بخوابم،چشمام سرخ‌وقی میکنه گوشم درد میگیره،بیست ...

دکتررفتین؟ 

گلوم روبادستم گرفتم

چه مریضیه؟

ازچیه؟دکتررفتین؟چی گفت؟علائمش چیان؟

من هیچ وقت دکتر نمیرفتم هیچ وقت اینبار ۲دفعه رفتم،سر در نمیارن ویروسا جدید دکترا هم آپدیت نشدن هنوز،چرک خشکن داد تاثیری نداشت باشربت دیفن.

ابنمک قرقره کن باسرکه سیب بخور بده و دمنوش بخور تا دوره اش بگذره