2777
2789
عنوان

واقعا ادم باید تو سن بیست سالگی ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 62 پست

شاید همه این ریزبینی ها به خاطر اینه که اون موقع عاقل تر شدی و دیگه احساسی تصمیم نمیگیری

من ۱۹ سالمه اما مثل همون ۳۰ ساله ها به طرف نگاه میکنم

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

پ چرا منی که الان ۲۰ سالمه از ۱۸ سالگی دچار همچین وسواسی شدم تا به رنگ نخ خشتک طرفم گیر میدم

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

20 سالمه و بنظرم باید 30 یالگی ازدواج کرد

موافقم کاملا

تازه تا ۳۵ هم جا داره برای کسی ک بخواد

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

ازدواج تو سن پایین اشتباه محضه

دقیقا

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

شما داری میگی تو هر سنی ازدواج کنی یکیهولی من میگم فرق داره و همراه با اون متنی که گزاشتم

نه

من خودم تو سن بالای ۲۵ هستم و به تظرم بالای ۳۰ باید ازدواج کرد

تاپیک کنایه بود از وسواسی که تو سن بالا پیدا میکنی

وضع مالی اولیه ی شوهرت خیلی خوب نبود درسته؟

مثلا خونه نداشت . ولی شغل داشت . ایندش میدونستم خوبه .  چون خیلی فعال و دست به خیر بود . سختیم کشیدم . ولی خداروشکر خونم خریدیم. منظورم اینه کاریه . تنبل نیست .  باور کن خیلی چیزا همون اول میشه فهمید . خب اگه خونه داشتیم از اول بهتر بود . ولی دیگه قسمت ماهم این بود

بعدم ببخشید حرف شما درست نیستاگه اینجوری باشه بچه هم نمیفهمه بخاری داغه دست میزنه به بخاری دستش میسو ...

طعنه میزنه ، که سن پایین به هر آدم درب و داغونی رضایت میدی

ولی سن میره بالاتر حاضر نیستی جواب مثبت بدی به اونا

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

من ۲۱ عقد کردم کار اشتباهی نکردم بگم سنم کم بود ناشیانه رفتار کردم همیشه عاقلانه رفتار کردم شوهرمم با علاقه انتخاب کردم از همه نظر عالی دوسش دارم ولی فکر اقتصادی نداره نمیدونه حرف هم گوش نمیده شااااید اگر سن بالاتر ازدواج میکردیم سر این قضیه میتونستیم کنار بیایم ...

شاید همه این ریزبینی ها به خاطر اینه که اون موقع عاقل تر شدی و دیگه احساسی تصمیم نمیگیریمن ۱۹ سالمه ...

اره بنظر منم همه ی اینا برمیگرده به عاقل بودن طرف ن صرفا سنش..

من ۲۰ نامزد کردم بااینکه طلا میرف بالا گفتن نمیگیرین و طلای کس دیگه بنداز من قبول کردم نگیرن ولی گفتم واسه کس دیگه هم نمیندازم ...دیگه خودشو ن بهترین طلا گرفتن