2777
2789
عنوان

خانومای بارداری ک هفت هفته اید یا همین حدودا بیاید🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 60 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستی شما رابطه رو چیکار می‌کنید چند وقت یه بار مجازه؟

رابطه هیچ ایرادی نداره فقط روی شکمت فشار نیاد 

ما ک از وقتی باردارم خیلی کم رابطه داریم حس میکنم شوهرم میترسه بچه چیزیش بشه شایدم اینقدر ک من حالم بده دلش نمیاد اذیت شم😄

من تازه با کلی قرص مولتی و تقویتی شدم ۶۱ دکترم هر سری میگه وزنت کمه

بخداک شانس اوردی خیلی خوشحال باش چاقی اضلا خوب نیس 

من سر پسر اولم بیستویک کیلو وزن اظافه کردم خیلی چاق شدم حدود ۹۰کبلو شدم الانک وزنم ببشترم میش چون قبلش ۷۵بودم 

آره واقعا راست میگی .خوبه میشن دوتا هر چند همجنس نیستن ولی پسرم عاشقشه مدام شکممو میبوسه لباساشو میا ...

اوخودا قبونش☺️❤️

پسرتون چندسالشه 

پسر منم خیلی دوسش داره خیلی هواشو داره یه چی میخاد بخوره میگ مامان اول تو بخور ک نینی هم بخوره 😍

آخه دکترم میگه وزن کم هم بده 🥲ولی سر پسرم ۱۰کیلو اضافه کردم و کلی ورم داشتم

دکترا رو ولشون کن این اظافه وزنو بعدش کی میخاد بیارع پایین مهم اینه بچت رشد خوبی داشت باشه منک مادرای لاغر زیادی دیدم ک بچه های سالمو تپلی دنیا اوردن شکر خدا