2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمی دونم منم فقط شنیدم

الکی پولتو نریزی تو جیب این آدما دوست من سفارش میداد از تبریز کاراشو می‌کردن اون موقع نامزدیش بهم خورده بود هرجور بود پسره برگشت ازدواج کردن ولی چه ازدواجی از همون اول پسر کتکش زد رفیق باز بود الکلی بود کار نمیکرد بد دهن بود گفتم بچه نیار فکر کرد بچه بیاره درست میشه حالا با یه بچه مونده وسط زندگیه داغون من آدم مذهبی نیستم اصلا ولی بعضی اوقات خدا بهتر میدونه چی واسمون خوبه دنبال این چیزا نرو اصلا که بیوفتی توش دیگه تمومه

عزیزم شما در مورد شخصی به اسم حسین سبیل که تو سعادت شهر هست چیزی می دونید؟

از کجا باید بدونم ؟؟؟ نه

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
الکی پولتو نریزی تو جیب این آدما دوست من سفارش میداد از تبریز کاراشو می‌کردن اون موقع نامزدیش بهم خو ...

آخه چیکار کنم؟ می دونم خدا بزرگه و بهتر میدونه اما من خیلی دوسش دارم، دعا کن برام 

الکی پولتو نریزی تو جیب این آدما دوست من سفارش میداد از تبریز کاراشو می‌کردن اون موقع نامزدیش بهم خو ...

عزیزم میشه از دوستتون شماره اون تبریز رو برام بگیرید؟