شماب روش میارین؟ من با خاستگارم ک فامیلمون هس یمدت حرف میزدیم بعد الان حف نمیزنم چن روزه .چون که خاستگاری کردن مامانم قبول نکرده میگه باید خونه داشته باشه چون میدونه پدر و مادرش میتونن بخرن بعد مامانم بمن گف ک باهاش حرف نزن منم جوابشو نمیدم بعد دیدم دیشب تو شب یلدا میگ که با پدرو مادرم دعوا کردم زدم بیرون تو ماشین خوابیدم بعد خواهرش پیام داده از دیروز رفته نیس خبر داری بگو .منم میدونم نقش بازی میکنن چیکار کنم ب روش بیارم؟ یا سیاست ب خرج بدم؟ آخه واسم ناراحت کننده بود دعوا نکرده با خانوادش الکی میگه بخاطر تو دعوا کردم خوشمنیومد دروغ گفته.حالا چیکار کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببخشید عزیزم به نظرم زیاد کارتون جالب نیست پدر مادرش وظیفه ندارن براش خونه بخرن نهایت تو اجاره یا رهن خونه کمک کنن برادر خودت بود دوست داشتی عروستون این کارو کنه؟ البته هر جور صلاح میدونی
والا هنوز نه به داره نه به باره با دروغ و ریا دارن میان جلو ببین اگه نامزد کنین چیکار میخوان کنن ردش ...
اره دقیقا بمن از اولش ک حرف زدیم خیلی اصرار میکرد بعد گفتم باید پیشرفت کنی آخه من حسابدارم ولی اون دیپلمه شغلش بازاریه گفتم ما مثل همنیستیم گف خیلی پیشرفت میکنم عوضش . کلی چیز گفته ک بعد ازدواج میکنم .پیشرفت میکنم و فلان میکنم بعد فردام نقشه میکشه اونکارارو نکنه
اینکه حرفشو باور نکردی .اون گفته که تورو تحت تاثیر قرار بده از خیر خونه بگذری بگی ولش کن وقتی نمیدن. ...
ن من دیشب باور کردم گفتم چرا دعوا کردی با پدر و مادرت اونا هرچی صلاح میدونن همون .با اینک شک داشتم آخه دوس دارم سیاست داشته باشم ولی امروز مطمعن شدم چون خواهرش پیام داد خبر شد بهم بگو آدم نگران نمیاد پیام بده زنگ میزنه بعد اینکه ده دیقه بعدش خودش پیام داد از صبح نبود.ولی دیگ ول کردم ن ب خواهرش گفتم ب من پیام داده نگران نباشین ن ب خودش گفتم کجایی برگرد خونتون ن هم دروغشو درآوردم کلا هیچی نگفتم