2777
2789

فقط منم هنوز شبیه دبه ام   

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
دخترای نوجوان و بگو چقدر باحوصله و تمیز و ملیح استایل میزنن و ارایش میکنن. مثل عروسکن

تو کلاس ما همه شبیه مدل و عروسک، من شبیه صغرا خانوم کوچه پایینی ام 🤭🤣

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره با اینکه خودم به جز عمل بینی عمل زیبایی دیگه ای نکردم ولی لذت میبرم وقتی میرم بیرون اکثرا به استایل و قیافشون رسیدن و دختر های نوجوون رنگ موهای فانتزی دارن خیابون شاد و قشنگ شده 

حاضرم شرط ببندم همه اونایی که فاز فرهیختگی گرفتن و میگن اونایی که به خودشون می‌رسن تهی و بی دغدغه هستن مهم  ترین دغدغه خودشون مادر شوهر و جاریه و بزرگترین هنرشون هم جارو کردن خونه و کامنت گذاشتن تو نی نی سایته ...اگه الان یکی کامنت بزاره و توی امضاش نوشته باشه حس ششم دارم همین فرهیخته ها خرافاتی و تهی نبودن رو یادشون میره میان میپرسن : صغری و قلی به هم میرسن ؟ جاریم حاملست پسر میزاد ؟ 

فقط در زیبایی و به خود رسیدن روشن فکر و فرهیخته میشن دلیلش هم که اصلا معلوم نیست و ما نمیدونیم 🤭

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
آره با اینکه خودم به جز عمل بینی عمل زیبایی دیگه ای نکردم ولی لذت میبرم وقتی میرم بیرون اکثرا به است ...

چرا متوجه نمیشم چی میگی 

تیپ و عمل زیبایی چه ربطی به خونه داری و حس ششم داشت 😐

لایک نکن 

چرا متوجه نمیشم چی میگی تیپ و عمل زیبایی چه ربطی به خونه داری و حس ششم داشت 😐

ربطش اینه به قول خودشون میگن ما از درون کاملیم کار های خیلی مهم تری داریم نمی‌تونیم وقتمون رو صرف به خود رسیدن کنیم ولی یه نگاه با تاپیک هاشون میندازی میبینی فقط درگیر خانواده شوهر و کارهای خونه هستن و دنبال حس ششم ...  کسی که انقدر دیگران رو میکوبه و ادعای کامل بودن داره دنبال خرافات نمیره و حداقل یه کاره ای تو جامعه شده 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
ربطش اینه به قول خودشون میگن ما از درون کاملیم کار های خیلی مهم تری داریم نمی‌تونیم وقتمون رو صرف به ...

به خود رسیدن این نیست که بری عمل زیبایی انجام بدی و دوتا لباس مارک بپوشی یا رژ فلان مارک بزنی 

به خود رسیدن ینی مطالعه و ورزش ارامش ذهنی 

لایک نکن 

به خود رسیدن این نیست که بری عمل زیبایی انجام بدی و دوتا لباس مارک بپوشی یا رژ فلان مارک بزنی به خود ...

من کاری به این ندارم میگم کسی حق داره بقیه رو بکوبونه که خودش هم تو یه زمینه ای حرفی برای گفتن داشته باشه 

ژل لب دارن 

ژل گونه 

مژه . عمل بینی . لیفت شقیقه . فیلر زیر چشم 

لیفت ابرو و فیبروز ابرو و مژه 

پاکسازی صورت کراتین مو 

لوازم ارایشی خوب میخرن و لباس خوب میپوشن .

اینارو انجام میدن اکثرا اونایی که پلنگ نمیشن خوشگل میشن 

اکثرا هم طبیعی عمل میکنن یجوری که مشخص نیست .