2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا من چهره های امروزی رو دوست ندارم، یه فیلم بود از دهه ی 80 تهران اینقدر چهره ها معصوم و دست نخورده بود که کیف میکردی، الان همه شبیه همن و جذابیت از بین رفته، همه ی بینی و چشم و ابرو و لب و حتی اندام ها شبیهن واقعا در اینهمه شبیه بودن چه زیبایی وجود داره 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

دخترا که اره پسرامون هم قشنگ شدن لامصبا اونا که هیچ ارایش و عملی ندارن

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
همه عین هم باشن ولی زیبا بهتر ازاین که زشت باشیم ولی متفاوت!!!(:

اتفاقا وقتی همه عین هم باشن اصلا تمایز و زیبایی ندارن

چند وقت پیش رفته بودم نمایشگاه ماشين باورت میشه همهههه پرسنل گونه و لب هاشون عین هم اصلا جذابیت نداشتن

یکی شون بود نچرال بود آرایش و ناخن داشت ولی عمل نداشت. خیلی خیلی چهره اش متمایز و جذاب بود

این فکر که هرکی عمل نکنه زشته خیلییی مخربه

یعنی اونایی که عمل کردن درواقع از روی زشتی این کار کردن؟ 

این یه مده افتاده به جون زنای بدبخت 

یه جور خشونت نرم و خیلی مخرب

میدونم خیلی ها گارد میگیرن ولی خیلی خیلی مخربه این تشنگی زیاد نسبت به مد و زیبایی و... 

الان که نه ولی چند نسل بعدمون قراره کلی خرده بگیرن برامون

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
ینی با بوی قرمه سبزی و سیبیل و موهای گره خورده میومدن بیرون خوب بود؟

یعنی مایی که عمل زیبایی و آرایش نداریم، اینطوری هستیم؟

اتفاقا برعکس،‌ ما خداروشکر آراستگیمون سرجاشه خیلی هم به خودمون میرسیم منتها نه با ژل و عمل و ارایش!

پوستمون هم سالم تر هست.

قرار نیست هرکسی اهل آرایش و عمل نباشه این حرفارو بهش بزنید

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
اتفاقا وقتی همه عین هم باشن اصلا تمایز و زیبایی ندارنچند وقت پیش رفته بودم نمایشگاه ماشين باورت میشه ...

کاملا درسته

و واقعا هنوز جامعه متوجه نشده با چه فاجعه ای مواجه هست

تو هیچ کشور اروپایی و امریکایی این حجم از عمل و آرایش دختران و زنان وجود نداره

من بیست و خرده ای سالمه ارایش بیرون ندارم تو خونه هم ارایش کردم بعدش پاکسازی میکنم و با روغن ماساژ میدم که اثر مخربش کمتر بشه

و بدتر از همه، ذهنیتیه که به زنان میده و عزت نفسشون رو وابسته به ظاهر کرده که چند سال بعد با افزایش سن و‌به طبع افتادگی چهره، دچار افسردگی عمیق و پوچی میشن

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
کاملا درستهو واقعا هنوز جامعه متوجه نشده با چه فاجعه ای مواجه هستتو هیچ کشور اروپایی و امریکایی این ...

آفرین دقیقا همینه ...ازون گذشته حتی بهترین مواد آرایشی هم استفاده کنی اثر تخریبیش رو روی پوست و مو میذاره  

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

سلام خدمت شما دوست عزیز

کار ما رفع انواع مشکلات *پوست و موی* شما عزیزان و مشاوره رایگان درباره مشکلاتی مانند :

✅شوره وپوسته سر💆🏻‍♂️ خارش سر‌🙆‍♀️

✅موهای آسیب دیده با رنگ‌🧑🏿‍🦰

✅موهای آسیب دیده با دکلره‌👩🏼

✅موخوره‌💇🏻‍♀️

✅وز و خشک بودن مو‌👩‍🦱

✅کم پشت بودن مو‌👴🏻

✅ریزش سکه ای یا ریزشی که موها کم شده👩‍🦲

✅جوش صورت‌🥵

✅شل شدگی پوست صورت‌🥴

✅رفع جای جوش‌👸

✅خط اخم و خط خنده‌👵🏼

✅چروک دور چشم‌🦹‍♀️

✅چروک گوشه چشم‌👁️

✅تیرگی و گودی زیر چشم‌🧐

✅پف زیر چشم‌👀

✅خشکی پوست‌👰‍♂

✅تیرگی وپوسته شدن لبها👄 

✅چربی پوست‌😶‍🌫

✅لک و کک و مک‌🤷‍♀️

✅لکهای حاصل ازجای جوش‌🧒🏽 

✅لک بارداری‌🤰🏻

✅منافذ باز پوست‌👱‍♀️

✅پیری پوست بدن ‌👩🏻‍🦳

✅پیری پوست دست‌🖐️

✅ترک پا و دست‌🦶🏼

✅چروک دست‌🤜

✅لک روی دست‌🤚🏿

✅جوش بدن‌🤦‍♀️

✅شل شدگی پوست بدن⁩🧟‍♀️

✅ترکهای حاصل ازبارداری 🤰🏻

✅تیرگی بدن‌🧏🏿‍♂️

✅اگزما 🤦🏻‍♂️

✅پسوریازیس‌🧏‍♀️

✅درد مفاصل

✅تقویت سیستم ایمنی بدن

آره یکی از دلایل سرطان هم سرب تو این لوازم آرایشی. افراط وتفریط همیشه بده

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
حالا من چهره های امروزی رو دوست ندارم، یه فیلم بود از دهه ی 80 تهران اینقدر چهره ها معصوم و دست نخور ...

دقیقا موافقم،هرکدوم یه چهره یه مدل زیبایی،،

ولی الان متاسفانه همه شبیه هم شدن

حتی اونا ک زیبان ،زیبایی شون پشت ارایش ‌ و یونیک بودن چهرشون پشت ژل و عمل های مختلف پنهان شده

چگونه کبد را پاکسازی کنیم؟

1- سیر دارای خواصی بوده که باعث بهبود و تنظیم عملکرد کبد می شود. ...

2- سیب سیب به دلیل داشتن فیبر بالا میوه ای بسیار مفید برای کبد است. ...

3- آووکادو برای حفظ زیبایی و سلامتی در سراسر جهان بسیار محبوب است. ...

4- بروکلی ...

5- زردچوبه ...

6- مصرف آب فراوان ...

7- انگور ...

🍀❤️