2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه تو ایران انقدررررررر ماهارو محدود کردن که کارمون شده رو تنها جاییکه بیرون مونده یعنی صورتمون مانور دادن....ولی تو کشورای اروپایی امریکایی واقعاااااا انقد از بچگی آزادی داشتن واسه پوشیدن و .....که دیگه اصلا براشون مهم نیس و فوق العاده ساده هستن...و از خیلییی از دوستان و فامیلایی که مهاجرت کردن شنیدم که میگن اینحا چقد مضخرف و بده،میپرسی چرا؟میگن هرجورررر هم که آرایش نیکنی و هرررر لباسی هم که میپوشی اصلا هیییییچ توجه اضافی بهت نمیشه،همه خیلی بی تفاوت و عادی رد میشن و هیشکی حتی نگاهت نمیکنه...برعکس ایران☺️☺️☺️

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
خدایی خیلی گونه‌های خوبه داری ولی عمل بینی رو بهت توصیه میکنم چهرتو خیلی بهتر میکنه

عمل بینی دکترشم باید خوب باشه😁متاسفانه ترسم گرفته از دکترا 

چ نمره ای ب چهرم میدین از یک تا ده

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

کاملا درسته ولی چه فایده که متاسفانه سبک زندگی ها عوض شده و این همه زیبایی لذت و بهره پایداری نداره، آمار افسردگی طبق گزارش شهرداری خیلی بالا رفته، طلاق، نارضایتی درزندگی هم آمارهای تکان دهنده ای داره و در مقابل نرخ ازدواج پایین اومده، آمار خودکشی در بعضی شهرها چند صد درصد رشد کرده، آمار مهاجرت هم وضع خطرناکی داره و اخلاق پسرها خیلی بد شده و گرایش به سمت اعتیاد، فساد و مشروبات الکلی و مشاغل کاذب و واسطه گری و دلالی و سفته بازی خیلی بالا رفته و اگر سالمندی را هم در نظر بگیریم، به این نتیجه می رسیم که از نظر اجتماعی دچار چالش های جدی شدیم و نسل بعدی مون شدیدا با مشکلات و چالش های خیلی بزرگ مواجه خواهد شد، البته قصد منفی بینی و منفی بافی ندارم، هدفم واقع نگری است، این همه زیبایی و تیپ و اعتماد به نفس به تنهایی به چه دردی می خوره؟ 

متاسفانه 

زیبایی ادم که نباید برا همه باشه 

اینجوری توقعات جامعه رو هم میبریم بالا (چه مرد چه‌ زن)

افسردگی و خود کم بینی زیادتر میشه

ناراحتی و مشکلات خانوادگی بیشتر میشه 

چشم و هم چشمی زیادتر میشه که اکثرانشم  تحت تاثیر فضای مجازی قرار گرفتن و رواج طرز تفکر غلطه

بعد مینالیم چرا کشورمون اینجوریه؟ غیر از ما کی میتونه درستش کنه؟