2777
2789
عنوان

چند تا نکته راجع به وسایل آرایشی بهداشتی👇🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 32 پست
پس رژگونه مایع خوشگل چی بگیریمدوستم دو ساله میزنه شیگلم و لک نداره

رژگونه نوتریکا هم قیمت مناسب تر و حجم بیشتری داره 

دوستتون هم حتما محصولات مراقبت پوستی خوبی استفاده میکنه چون خودش به تنهایی به مرور لک ایجاد میکنه

شما نمیتونی کلا یک برند رو کنسل کنی هر چیزی مناسب پوست یکیه

واتر بمب کامان عالیه برای من

ولی ژل شستشوش اصلاااا باعث جوش شد

و دقیقا برای خواهرم واتر بمبش خوب نبود

ولی ژلش به پوستش میوفته

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوسیون بدن خوشبو و لطیف کننده چه مارکی خوبه؟قیمت مناسببادی اسپلش چی؟سی گل بدنم میسوزه عطرشم ماندگار ...

من اینو دارم بدش ماندگار نیست فقط ظاهر قشنگی داره دیگه ازش نمیخرم 

لوسیون بدن انبه بیول رو داشتم خوب بود

من اینو دارم بدش ماندگار نیست فقط ظاهر قشنگی داره دیگه ازش نمیخرم لوسیون بدن انبه بیول رو داشتم خوب ...

ممنون

منم میخواستم از این بخرم خوب گفتی پس نمیخرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

لوسیون بدن خوشبو و لطیف کننده چه مارکی خوبه؟قیمت مناسببادی اسپلش چی؟سی گل بدنم میسوزه عطرشم ماندگار ...

لوسیون بدن مورینگا و بادی اسپلش مای مدل شاینش هم حجم خوبی داره هم قیمتش مناسبه

لوسیون بدن مورینگا و بادی اسپلش مای مدل شاینش هم حجم خوبی داره هم قیمتش مناسبه

ممنون عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

شما نمیتونی کلا یک برند رو کنسل کنی هر چیزی مناسب پوست یکیهواتر بمب کامان عالیه برای منولی ژل شستشوش ...

شما اگه تاپیک رو درست خونده باشی نوشتم بعضی از محصولات یک برند مثل نوتروژینا 

و اینکه منه نوعی در جایگاهی نیستم که یک برند رو کنسل کنم هرچی میگم صرفا تجربه ایه که از خودم و اطرافیانم داشتم

شما اگه تاپیک رو درست خونده باشی نوشتم بعضی از محصولات یک برند مثل نوتروژینا و اینکه منه نوعی در جای ...

عزیزم تاپیک خودتونم درست بخونید

نوشتید از محصولات بیوآکوا دوری کنید

من فقط یک مثال زدم نه صرفا دفاع از کامان:/

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️