2777
2789
عنوان

چیکار کنم دارم دیوونه میشم

83 بازدید | 5 پست

با شوهرم خیلی اختلاف داریم اصلا حرمتمو نمیگیره تو حالت عادیم حرف میزنم میگه چقد حرف میزنی دهنتو ببند جلو همه فامیلا باهام جنگیده توهین خودش و خونوادش ب من و خانوادم ک دیگه عادی شده خیانت بهم کرده پررو هم هست محبت بهم نمیکنه فقط مالی اوکیه زبونشم خوش نیس همش توهین و تحقیر گفت بمون بچه رو بزرگ کن شوهر کرد برو گفتم ک تو بری پی عشق و کیفت من پیر بشم حالا میگه جدا بشیم مهریتو نمیتونم بدم سنگینه ولی وسایل خونه و طلا برا تو خرج خودت و بچه رو هم میدم بعد طلاق ولی باید خونه جدا بگیری نری خونه بابات دارم دیوونه میشم چن تا حس باهم دارم نمیدونم چمه

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چند سالته ؟؟چند تا بچه داری؟؟خانوادت چی میگن؟

۲۵ یه دختر هنوز ۲ساله نشده ما خیلی دعوا کردیم حامله بودم خیانت کرد بعدش ک فهمیدم خاستم جدا بشم ک التماس کرد خونوادمم پشتم بود ولی نشد خونوادم پشتم وا میسن فقط وضع نالیشون خوب نیس

بگو مهریه بده بچه برا خودت بعد بهت میدههیچکس بچه یک دسته قبول نمیکنه

میگه دیگه واس مهریه زندان نمیندازن انقد زنا مث تو کاسبی کردن ک دیگه نمیدن سالی ی سکه بهت میدن میتونی برو بگیر اینکه من حمایتت کنم ب نفعته باهام لج نکن وگرن هیچی بهت نمیدم بچه رو هم نمیدم

۲۵ یه دختر هنوز ۲ساله نشده ما خیلی دعوا کردیم حامله بودم خیانت کرد بعدش ک فهمیدم خاستم جدا بشم ک الت ...

ادم ممیدونه چی بگه اگه واقعا قصدش جدیه واسه طلاق ببرش ازش تعهد بگیر یه چیزی به نام دخترت کنه،و به صورت رسمی تعهد بده که خرجتونو بده وگرنه مهریتو میتونی ازش بگیری